Ülkede şoke eden görüntü! Diri diri yaktılar

Şili'nin başkenti Santiago'da yaşanan çatışmalar görülmemiş boyutlara ulaştı. Savaş alanına dönen kentten dehşete düşüren kareler geliyor. Gelir eşitsizliğini protesto eden göstericiler ile polis arasındaki çatışmaların giderek artarken, göstericiler tarafından atılan molotof kokteyllerinin isabet ettiği iki kadın polis ağır yaralandı. Ajanslar, dehşet anlarını son dakika koduyla bu fotoğraflarla servis etti.

Ülkede şoke eden görüntü! Diri diri yaktılar
Ülkede şoke eden görüntü! Diri diri yaktılar
GİRİŞ 05.11.2019 15:30 GÜNCELLEME 05.11.2019 15:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Güney Amerika ülkesi Şili'nin başkenti Santiago'da yeniden sokaklara dönen göstericiler polislerle kıyasıya çatışırken, trajik anlar yaşandı. Kalabalık arasında bulunan radikal gruplar, yollara barikat kururak polislere molotof kokteylleri ve taşlarla karşılık verdi.

 

MOLOTOF KOKTEYLLERİ İKİ KADIN POLİSE İSABET ETTİ

Göstericiler tarafından atılan molotofkokteyllerinden ikisi, kadın polislere isabet etti. Molotofkokteylinin isabet ettiği kadın polislerden biri, boynunun tutuşmasıyla diri diri yanmaya başladı. Çığlıklar atarak koşmaya çalışan polise ekip arkadaşları yardım etmeye çalıştı.

Diğer kadın polisin de baş çevresi molotof kokteyliyle alev aldı. Uluslararası haber ajanslarından Reuters dehşet anlarını kare kare dünyaya servis etti. Santiago yönetimi, en az altı polisin atılan molotof kokteylleriyle yaralandığını bildiriyor.

"İSTİFA ETMEYECEĞİM"

Protestocuların şiddetle istifasını istediği Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera ise muhabirlere röportaj verdi. Göstericilerden gelen istifa çağrılarını yanıtlayan Devlet Başkanı, istifa etmeyeceğini söyleyerek protestoların sonlanmasını istedi.

20 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Diktatör Augusto Pinochet'nin devrilmesinden bu yana en büyük gösterilerin gerçekleştiği Şili'deki protestolarda bugüne kadar en az 20 kişi öldü. Ekim ayının ikinci yarısında metro ücretlerine yapılan yüzde 4'lük zamla başlayan protestolar, kısa sürede ülke çapına yayıldı ve önlenemez boyutlara ulaştı.

YORUMLAR 18
  • Ehlibeyt 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet üç tür, Kişi ölünce küçük kiyamet, Kişi İmansız Ölünce, Umumi Kiymet… Ne zaman Ellah cc rizası her konuda TEK GAYE olur ozaman ummet Muhammede sav. yukselir….
    Cevapla
  • feyellll 4 yıl önce Şikayet Et
    alçak abd heryeri karıştırıyorr
    Cevapla
  • Osmanlı1453 4 yıl önce Şikayet Et
    VEYSEL'E ey Veysel milli kardeş ne zikir ehli oldun nede ilim ehli. Osmanlı1453
    Cevapla
  • Bir Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri yer biri bakar kıyamet oradan kopar... Dünyanın tek derdi bu aslında, bi düşünseler yeter...
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar imanınıza sahip çıkın dünya hiç olmadığı kadar karışıyor tüm dünya ülkelerinde protestolar ardı arkası kesilmiyor kıyamet alametleri bir bir çıkıyor
    Cevapla
  • DOBRA 4 yıl önce Şikayet Et
    Veysel kardeşime katılıyorum,bu konuda gördüğüm ve istifade ettiğim ilmi açıdan kelam ilmi ile zirvede olan Risale-İ Nur külliyatıdır,ve yazarı Üstad Bediüzzaman hazretleri ise matematik fizik kimya biyoloji coğrafya ve diğer bütün ilim ve bilim dallarında en üst düzey ilimi olan bir Zat-ı Muhteremdir
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Veysel arkadaş işin doğrusunu söylemiş. Dünya sınav yeri elbet ama dünyanın sınavında çalışmak üretmek aklını ve fikrini en iyi şekilde oturup kullanabilmekte var. Yoksa sadece el açmak ile olmaz, önce o eller ve o kafa çalışacak üretecek ki, el açmaya yüzümüz olsun.
    Cevapla
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    dünya karışmıyor.. Müslümanlar takvayı bırakıp fetvaya yöneldikleri için bir şey üretmiyorlar. Dolayısıyla şeytanın imana gelmesini bekliyorlar. Çok beklerler. Bu cemaatlerin hızlı bir şekilde bilim ve ilim olarak insan yetiştirmeleri gerekiyor. Dünya hayatı saedece zikirden ibaret değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı