Tel Abyad'da kalleş saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad ilçesine bağlı Suluk kasabasına PKK/PYD'li teröristlerce bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirdi 30 kişi yaralandı, enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

GİRİŞ 10.11.2019 15:33 GÜNCELLEME 10.11.2019 16:44
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Tel Abyad'a bağlı Suluk kasabasına PKK/PYD'li teröristlerce bombalı saldırı düzenlendi.

 

 

Bölgenin en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Suluk'un merkezinde gerçekleştirilen saldırıda ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü 30 kişi yaralandı. Patlamayla birlikte harabeye dönen binaların enkazı altında kalanları kurtarmak için çalışma başlatıldı.

MSB'DEN AÇIKLAMA!

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'li teröristlerin Tel Abyad'ın güneyindeki Salık Atik köyünde bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 8 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

YORUMLAR 41
  • Yavuz Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu operasyon neden duruyor hala? Yeter artık ya, tekrar operasyon başlamalı.
    Cevapla
  • halil ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    barış pınarı harekatı sürmeliydi bak hala masumlar ölüyor ALLAHIM Türk milletini korusun Galip olan ALLAH(C.C) dur.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    120 saat verdik cekilmediler 150 saat verdik gene cekilmediler saldirdilar bir 550 saat daha verelim belki cekilirler ha cekildi ha cekilecek iste cekildi sonra cekilecek vur baba vur ister cekilsin ister cekilmesin vur kovala nereye gider se gitsin git bul vur vuramiyon mu bir terör örgütü kur gönder oraya onlar vursun
    Cevapla
  • Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne kadar bakicaz
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari avrupa niye görmüyor neden haber yapmiyor katliami niye göstermiyor ypg pkk pjak tak in ne kadar cani bir örgüt oldugunu sivil cocuk bebek demeden öldürdünü neden göstermiyor
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupadan medet ummamak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...