İsrail'de Türkiye anketi

İsrailli bir düşünce kuruluşu tarafından yapılan ankete göre, İsraillilerin büyük çoğunluğu Türkiye ile siyasi ilişkilerin geliştirilmesini istiyor.

İsrail'de Türkiye anketi
İsrail'de Türkiye anketi
GİRİŞ 12.11.2019 22:33 GÜNCELLEME 12.11.2019 22:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İsrail'in Ramat Gan kenti merkezli İsrail Bölgesel Dış Politikalar Enstitüsü (MITVIM) tarafından 700 kişinin katılımıyla yapılan ankete göre İsraillilerin yüzde 53'ü Türkiye ile siyasi ilişkilerin geliştirilmesinden yana, yüzde 32'si ise buna karşı çıkıyor.

 

 

MITVIM'in "İsrail'in Dış Politika Endeksi 2019" başlığıyla, yüzde 3,5'lik bir hata payıyla eylül ayında gerçekleştirdiği ankette, Türkiye ile ilişkilere ilişkin net bir tavır sergilemeyenlerin oranı ise yüzde 15.

YORUMLAR 8
  • Turkush 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı deniliyor ama boş'a, Türkiye sizi bölgede artık glrmek istemiyor, Rusya Polonya'ya geri gitmeniz gerekecek.
    Cevapla
  • Milli 4 yıl önce Şikayet Et
    Tel-aviv'de bildirin ve Kudüs'de işittirin ve deyin;Memlekette boru çalın;yüksek sesle bağırın.Ve deyin:Toplanın da duvarlı şehirlere girelim.Siyona doğru bayrak kaldırın;kaçıp sığının,durmayın;çünkü ben kuzeyden üzerinize büyük bela ve katliam getirecegim.Işte aslan sık ormanından çıktı.Ve milletleri helak eden cengaver yola düştü.Tevrat ayeti.
    Cevapla
  • Vanli vanli 4 yıl önce Şikayet Et
    turkiyeye giremiyoruz. istedigimiz gibi at oynatmak icin, ortaligi karistirmak icin,fitne cikarmak icin disaridan ve piyonlarla devsirme elemanlarla bu os uzaktan olmuyor..en iyisi biz bir yolunu bulup bizi buyuk sikintiya sokmayacak tavizler verip ajanlarimizi yerlestirelim. uzun vadede yapacagimiz gavurlugu yapariz.haberi ben boyle yoruyorum..
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail pkk ya kol kanat ol bakalım. Biliyorsunuz kuzeyin aslanı ensenizde. Böyle kan dökerseniz devletiniz gider. İlk devletiniz fesadıyla battı. Bölgeyi kana buladınız. Aslan ensenizde.
    Cevapla
  • van65 4 yıl önce Şikayet Et
    O anketi birde türkiyede yapsınlar. İsrail ile savaş cıksa savasırmısınız diye. CHP ile hdp sevmeni hariç ful cekeriz evelalah
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    yani chp ve hdpkk münafık. ozaman onları da gönderelim israile abd ye. işte ozaman gerçek kalkınmayı yaparız hiç şüpheniz olmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA