ABD askerleri PKK mezarlığında

Suriye’de petrol bölgelerinde PKK’lılarla devriye atan ABD askerleri, Haseke’de terör örgütünün ‘Xebat Şehitliği’ olarak adlandırdığı mezarlığı ziyaret etti. Derin ilişki, Trump’ın ‘çekiliyoruz’ açıklamasının ardından Pentagon’un Suriye’de PKK ile ilişkileri daha da geliştirdiğini ortaya koydu. Terörist mezarlığında bir süre kalan ABD askerleri, daha sonra bölgeden ayrıldı.

ABD askerleri PKK mezarlığında
ABD askerleri PKK mezarlığında
GİRİŞ 15.11.2019 05:54 GÜNCELLEME 15.11.2019 05:57
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘çekiliyoruz’ açıklamasının ardından PKK ile ilişkileri daha da derinleştiren Pentagon, işi teröristlerin mezarlığını ziyarete kadar vardırdı. Haseke’de PKK’lılarla birlikte petrol bölgelerinde devriye atan ABD askerleri, ardından terör örgütünün ‘Xebat Şehitliği’ olarak adlandırdığı mezarlığa gitti. Burada Barış Pınarı Harekâtı’nda etkisiz hale getirilen teröristlerin mezarları başında bir süre kalan ABD askerleri ardından bölgeden ayrıldı.

 

 

YORUMLAR 36
  • Müco 4 yıl önce Şikayet Et
    Teroriste desdek verende teroristtir onun için adamlar kendi mezarlıklarını geziyorlar çok görmemek lazım kendilarini ne güzel ifşa ediyorlar.
    Cevapla
  • CABAL 4 yıl önce Şikayet Et
    gerizekali pkk yandaşları ve pkklılar "şehid" kelimesi İslami bir terim olup, Allah yolunda vatan, millet vb... için kullanılırken siz dinsizlik, gavurluk için yaptığınız şeylerde nefret ettiğiniz dini kelimeyi niye kullanıyorsunuz.
    Cevapla
  • TespiT 4 yıl önce Şikayet Et
    yeni gelecek leşler için yer bakıyorlar.
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkk yı kuran kendileri Pkk Abd nin diğer adı...
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bide Sehid yaztirmis utanmadan Terorist yazdircana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi