Kimliği belirsiz bir araç Beyaz Saray'a girmeye çalışırken yakalandı

ABD Gizli Servisinin Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre, Beyaz Saray'a girmeye çalışan kimliği belirsiz bir araç yakalandı. Aracın sürücüsü ABD Gizli Servisi tarafından gözaltına alındı.

Kimliği belirsiz bir araç Beyaz Saray'a girmeye çalışırken yakalandı
Kimliği belirsiz bir araç Beyaz Saray'a girmeye çalışırken yakalandı
GİRİŞ 21.11.2019 15:56 GÜNCELLEME 21.11.2019 17:36

Gizli Servis'ten yapılan açıklamaya göre, sabah 6 saatlerinde, kimliği belirsiz bir araç Lafayette Park'taki kapıdan Beyaz Saray'a girmeye çalıştı. Aktarılanlara göre araç, o esnada kontrol noktasından geçen resmi bir aracın arkasından içeri girmeye çalıştı. Polis ve Gizli Servis iş birliği ile araç yakalanırken, aracın sürücüsü gözaltına alındı. 

 

 

Gizli Servis bir saat önce şüpheli bir aracın polis ile birlikte takip edildiği ve bazı yolların trafiğe bir sonraki duyuruya kadar kapatıldığını duyurdu. Bu açıklamadan on dakika sonra aracın durdurulduğu ve içindeki 1 kişinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

 

 

Image result for unauthorized vehicle attempt to enter white house"FOX 5 DC isimli yerel bir TV kanalı, şüpheli aracın siyah renkte Mercedes-Benz SUV olduğunu iddia etti. Kanalın vediği bilgilere göre, Patlayıcı Malzeme İmha Birimi ve Gizli Servis araçta arama yapmaya devam ediyor.

Federal yetkililerden daha fazla açıklama yapması bekleniyor.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor