Geçtiğimiz aylarda sık sık sağlık sorunlarıyla karşılaşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, bir etkinlikte konuşma yapmak için kürsüye çıkarken sendeledi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de önceki akşam düzenlenen bir etkinlikte konuşma yapmak için kürsüye çıkmak isteyen Başbakan Merkel, merdivenlere adımını attığı anda sendeleyerek yere düştü.

Kısa sürede kendisini toparlayan Merkel, hızlı bir şekilde kürsüdeki yerini alarak, çevresindekilere el işaretiyle iyi olduğu mesajını verdi.

Almanya Başbakanı, kürsüye çıktıktan sonraki ilk cümlelerinde, "Merdivenleri görmedim, bir dahaki sefere bunu dikkate alacağım" dedi.

TİTREME KRİZLERİ

Merkel geçtiğimiz haziran ayında Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i karşılama töreni sırasında baştan aşağı titrerken görülmüştü. Ardından G-20 Zirvesi öncesinde de Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile yaptığı basın toplantısı esnasında ikinci kez titremiş ancak sağlık sorunu olmadığını ifade etmişti. Merkel temmuz ayında da Finlandiya Başbakanı'nı karşılama töreni esnasında yine titreme krizine girmişti.

Almanya Başbakanı sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Sağlığım hakkındaki endişeleri anlıyorum ancak bunları zaten yanıtladım. Sağlığım konusunda ilgiliyim. Şansölyelik görevimi de yerine getirebilecek durumdayım. 2021 benim için siyasi hayatımın sonu olacak ancak bundan sonra da hayatıma devam etmeyi umuyorum."

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Nurullah mavigozlü 13.12.2019 09:56
    Titrex sen müslümanların kanını içen wampir sin titreyerek gebereceksin.
  • 434... 30.11.2019 00:55
    eliyle tutunmasaymiş,yeri öpecekmiş ama ucuz kurtulmuş
  • Hacivat 29.11.2019 21:57
    Merkel yaslandi yiprandi sendelemesi normal sagligi iyidir yoksa devam etmezdi
  • Levrok 29.11.2019 16:22
    Merkel yine iyi, Almanlarin istedigi güclü Lider gelirse basimizi daha agritir. Merkel de istedigimiz gibi at kosturuyoruz.
  • vatandaş 29.11.2019 15:27
    Merkeli pensilvanyadaki şarlatan teröriste govdurmalılar o zaman Merkel düzelir diye düşünüyorum.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek