Rusya’da, derse geç kalan öğrencisine sınıftan çıkmasını söyleyen öğretmen ile öğrenci kavga çıktı. Sınıftaki bir öğrencinin kaydettiği görüntülerde, öğretmen ile öğrencinin tekme- tokat kavga ettiği görüldü.

Olay, Rusya’nın Belgorod şehrinde bir lisede meydana geldi. Bilgisayar bilimleri dersine geç kalan öğrenci ile öğretmen tartışmaya başladı. Öğretmen, öğrenciye geç geldiği için derse katılamayacağını ve sınıftan çıkması gerektiğini söyledi. Sınıftan çıkmayan öğrenci, iddiaya göre öğretmene hakaret etti. Öğretmen, öğrencinin oturduğu yere giderek yerinden kalkması için uyarıda bulundu. Öğrencinin ayağa kalkarak öğretmene karşılık vermesi üzerine kavga çıktı. O anlar ise bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Okulun müdürü yerel medyaya, öğretmenin pedagojik etik kurallarını ihlal ettiğini ve hakkında disiplin soruşturması açıldığını ifade etti.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Selman 02.12.2019 20:08
    Öğrenciyle fiziksel temasa girmeden de sıkıntılı durumlar aşılabilir.Yok yazarsın veya seni dinlemedi diye disipline verirsin. Çok yol var ama metod viedeodaki gibi olmamalıdır kanımca.
  • işler güçler 02.12.2019 16:01
    izleyenler armut mu topluyor
  • Serpil yucedag 01.12.2019 16:03
    Öğretmen şunu yapsaydı daha iyi olmazmiy 'di? Bir daha derse geç kalan olurda kesinlikle içeri girmesin dışarda beklesin bunlar genç birşey diyince tepki gösteriyor. Öğretmenlerin işi zor şimdi gençler ders veriyor eskiden yaş ortalamadı yüksek olduğu için daha anlayışlı davranılıyor görmemezlikten geliniyordu zaman degisti:-( Her ne olursa olsun şiddete hayır.
  • Haso 01.12.2019 13:06
    bir ogretmenin bir ögrenciye dayak atmasi normal yani? Bu isnasrettin hocanin fikrasi gibi
  • Ruhi 01.12.2019 12:52
    Öğretmen yinede pozisyonu bulup vurmuyor. Öğretmen çık dedi ise çıkacaksın ya da zamanında gelmeyi öğreneceksin
Daha fazla yorum görüntüle