Ukrayna polisi, yolda durdurduğu Türk tır şoförüne silah çekti.

Ukrayna’da polis, Türk tır şoförünü yolda durdurup silah doğrulttu. Tır şoförü ise haklı olduğunu ispatlayabilmek için cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti. Görüntülerde, silah doğrultan 2 polisin tır şoförüne yaptığı uyarılar ve Türk vatandaşının kendini savunduğu görülüyor.

Rusça konuşarak kendini savunan Türk şoför, “Hadi davranın silahlarınıza. Gördüğünüz gibi burası Ukrayna ve bunlar da eli silahlı polisler. Ben normal şekilde seyir halindeyken beni durdurdular. Sonra da gördüğünüz gibi silah çektiler. Bu normal mi? Türk plakalı tırları görmesinler hemen durduruyorlar ve para istiyorlar. Ne yani Türk tır şoförleri dolar bankası mı” dedi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Mert Sönmez 06.12.2019 01:46
    Nuri Diner meslektaşımız, Meri Global Grupta şoför olarak çalışıyor. Adam haklı polisler ve transportçular haraç almadan TIR'ları bırakmıyor. Bazen sebepsiz yüksek mevla ceza yazıyorlar (500-1000$ arası), şoförleri tehdit ediyorlar ödemezsen ülkeye giriş yasağı konulur diye. Buna son verilmeli. Dış işleri bakanlığımız buna müdahale edilmeli.
  • Eren 06.12.2019 01:13
    Ukrayna ve Bosna Hersek , Türkiye Vatandaşları için VİZESİZ olduğu halde, Ülkeye almıyorlar ve 1-2 hafta hapis ve Sonra Türkiye’ye geri yolluyor
  • Nedim 05.12.2019 23:31
    Ukranya Bulgaristan Romanya hepsi aynı.burda bizim başkanlarımız buna dur demesi lazım yoksa Türkiye de aynısını onlara yapsın Türkiye de.göze göz kana kan
  • Dünyaper 05.12.2019 22:40
    2010 da ukraynaya gitmiştim gümrük polisi bazı kişilerden çıkışta rüşvet almadan çıkartmadıklarına şahit oldum.Kasıtlı mı yapıyorlar yoksa rus seviciler ukraynayı küçük düşürmek için mi yapıyor bu ihtimal biraz daha düşük gibi ama olası.
  • OSMANLI 05.12.2019 22:38
    Dişişler bakanimiz devreye girmeli devlet reis lerine bildirilmeli. Vatandaş korunmali
Daha fazla yorum görüntüle