Rusya'dan Libya hamlesi! Erdoğan ile Putin...

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Libya konusunda bir görüşme yapacağını söyledi.

Rusya'dan Libya hamlesi! Erdoğan ile Putin...
Rusya'dan Libya hamlesi! Erdoğan ile Putin...
GİRİŞ 10.12.2019 15:29 GÜNCELLEME 10.12.2019 16:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov'a bugünkü basın toplantısında, Erdoğan'ın Libya konusunda Putin'le görüşme talebi çerçevesinde iki lider arasında telefon görüşmesi yapılıp yapılmayacağı soruldu.

 

Peskov, "Bu görüşme önümüzdeki günlerde yapılacak, hazırlıkları sürüyor" yanıtını verdi.

Rusya'nın Libya konusundaki tutumunun iyi bilindiğini kaydeden Peskov, "Moskova, Libya'daki siyasi ve askeri gerilimin tüm taraflarıyla ilişkileri sürdürüyor ve bizzat çatışmanın taraflarının anlaşma için irade ortaya koymasını destekliyor" dedi.

 

Peskov, Rusya'nın bu ülkedeki durumu normale döndürecek tüm inisiyatifleri memnuniyetle karşılayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 14
  • Adsız Atlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Oraya Moskof girerse Suriye'den bir farkı kalmaz. Girdimide onları oradan kimse çıkaramaz. Suriye şu anda adım adım Kırım olma yolunda. Libya'da öyle olursa vay o ülkenin halkına, vay İslam dünyasının hâline. Hemde vayki ne vay.
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye elini çabuk tutmalı ve Libya'yı da Suriye'ye kaptırmamalıyız. Libya'da Rus askeri olmamalı. Merkezi hükümete gereken destek verilip gerekirse asker gönderilerek merkezi hükümet ayakta durmalıdır.
    Cevapla
  • bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Moskof ayısı inşallah libyayı da karıştırmaz.
    Cevapla
  • Tarih 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bize karşı suriyede oynadığı oyunu bu sefer libyada oynuyor !!!
    Cevapla
  • Kafkas 4 yıl önce Şikayet Et
    Farkındamısınız bilmiyorum? Nereye elimizi atsak bir şekilde karşımıza Rusya çıkıyor. Rusya bir şekilde kendine hep bir alan yaratma çabasına girerek bizi oyunun ana aktörü olmaktan çıkarmaya çalışıyor.Bu sefer taviz vermemeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi