Yunan basınına hadsiz açıklama: Türk gemilerini batıracağım

Libya'da darbeci Hafter güçlerinin sözde Deniz Kuvvetleri Komutanı Faraj el Mahdawi, Yunan medya kuruluşu Alpha Tv'ye Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşmanın acısıyla açıklama yaptı. Mahdawi yaptığı açıklamada, "Türk gemilerini batıracağım" dedi.

Yunan basınına hadsiz açıklama: Türk gemilerini batıracağım
Yunan basınına hadsiz açıklama: Türk gemilerini batıracağım
GİRİŞ 11.12.2019 22:34 GÜNCELLEME 12.12.2019 06:05
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Libya'nın doğusundaki askeri güçlerin lideri darbeci Halife Hafter'in destekçilerinden olan Mahdawi Lübya anlaşmasına karşı çıktığını söyleyerek "Bölgeye yaklaşan Türk gemilerini batırma emri" aldığını söyledi.

 

Geçen haftalarda Hafter'in sözcüsü Ahmed Buzeyd el-Mismari, Türk hedeflerinin düşman hedefler olarak tanımlandığını, Libya hava sahasının Türk uçaklarına kapatıldığını ve Libya karasularındaki Türk gemilerinin vurulacağını iddia etmişti.

YORUMLAR 22
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Libyalı kardeşlerimiz eğer ihtiyaç duyar yardım talep ederse kesinlikle asker silah her türlü yardım yapılmalı.Şu tipsiz amiral bozuntusunun çapı hacmi ne kadarmış türk gemisi nasıl batırılırmış bir görelim. Satılmış hafter itinide bir ziyaret edelim bakalım kafirin gazıyla müslümanlara nasıl saldırılıyormuş bide bize yapsın bakalım.Boy ölçüsünüde alalım ki mezarını ona uygun kazarız
    Cevapla
  • hahahahahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    Geliyoruz kukla hazır ol...
    Cevapla
  • muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    sıkar biraz
    Cevapla
  • Abc 4 yıl önce Şikayet Et
    Otel kahyası gibi adam...kim takar bunu
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kimin köpeği bunlar hafter mafter fransızlar ülkesinin ı geçince nerdeymişler sömürge köpekleri siz müslüman olsanız yunana italyana fransıza ve diğerlerine yaltaklanmazdınız illaki rabbim içinizden ömer muhtar çıkaracaktır o zaman bakalım bu dilin bunları söyleyecekmi dinini öğren denizkuvvetleriymiş soysuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam