Rusya ve Esed rejiminden Akdeniz'de ortak tatbikat!

Rus Donanması ve Suriye Arap Cumhuriyeti Donanması, Akdeniz'de ortak tatbikatlara başladı.

Rusya ve Esed rejiminden Akdeniz'de ortak tatbikat!
Rusya ve Esed rejiminden Akdeniz'de ortak tatbikat!
GİRİŞ 17.12.2019 11:09 GÜNCELLEME 17.12.2019 11:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tatbikata Rus savaş gemileri ve Hmeymim hava üssündeki uçakların yanı sıra Suriye Donanması'na ait füzeler ile donanmış Hücumbot ve mayın tarama gemilerinin de katıldığı bildirildi.

 

 

Tatbikatların komutanı Alexander Yuldashev, manevraların ortak çalışma ortamında yapılacağı ve çeşitli taktik bölümleri içereceğini söyledi.

Yuldashev, "Rus ve Suriye Deniz Kuvvetleri savaş gemilerinin taktik grupları, topçu ateşi eğitimi ve ortak manevralarla meşgul olacaklar. Kıyıdaki güvenlik ve savunma grupları, İHA karşıtı önlemleri ve Tartus üs tesislerine yönelik bir saldırının sonuçlarını içeren ve ortadan kaldıran tatbikatlar uygulayacaklar." ifadelerini kullandı.

 

 

Yapılan açıklamada, "Tatbikatların amacı, Rusya ile Suriye silahlı kuvvetleri arasındaki birlikte çalışabilirliği artırmak ve böylece terörle mücadele çabalarını daha başarılı kılmaktır." denildi.

YORUMLAR 2
  • Muslim 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi topraklarımızda kafir tatbikat yapıp gidip müslüman olan kardeşlerimizi katlediyor ah ah rabbim sen buyuksun bu günleride gördük ya ey erdoğan ey turkiyeyi yönetenler bu devrin hainleri olarak tarihe yazildiniz hesabınız çok şiddetli olacak Rabbim en iyisini bilir beddua vurmayacam korkarım birgün kafirler incirlikten uçak kaldırıp kendi ülkemizden kendi şehrimizi bombalarlar bizde şuan ki durum gibi sadece konuşuruz Şüphesiz Allah'ın dediği olur
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyemi kaldiki kimin elinde oldugu belli degil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi