İdam kararı verilmişti! Pakistan ordusundan muhtıra gibi açıklama

Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam cezasına çarptırılması sonrasında Pakistan ordusu muhtıra gibi bir mesaj yayımladı.

İdam kararı verilmişti! Pakistan ordusundan muhtıra gibi açıklama
İdam kararı verilmişti! Pakistan ordusundan muhtıra gibi açıklama
GİRİŞ 17.12.2019 16:34 GÜNCELLEME 18.12.2019 09:56
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam kararı sonrasında Pakistan ordusu karara tepki gösterdi.

 

Ordunun resmi açıklamasında, "Verilen karar Pakistan Silahlı Kuvvetleri tarafından büyük bir acı ve ıstırap ile karşılanmıştır. 40 yıldan uzun süredir ülkesine hizmet eden ve ülkesinin savunması için savaşan eski ordu komutanı, Genelkurmay Başkanı ve Pakistan Cumhurbaşkanı vatan haini olamaz.

Gerçek bir hukuki süreç gerçekleşmemiştir. Özel yetkili mahkeme yasası ve kendini savunma hakkı ihlal edilmiştir. Dava çok hızlı bir şekilde karara bağlanmıştır.

Pakistan ordusu, Pakistan İslam Cumhuriyeti Anayasasına uygun bir karar verilmesini beklemektedir" ifadelerine yer verildi.

Pakistan ordusunun açıklaması.

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 29
  • Terazi 4 yıl önce Şikayet Et
    açıkça hırsızlık yapanı bile idam ettirmeyip elini kestiriyor islam. siz kim oluyor da idam kararı alıyorsunuz? "Dua müminin silahıdır." hadisi de beddua etmeyin sakın döner size gelir diyenlerin de Allah cc belasını versin. 1001 kişi aynı anda ( dk.da) idam kararı alanlara beddua etsin bakalım ne oluyor, hep birlikte görelim....
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Birileri pakistanı kaosa sürüklemek istiyor. İnşallah oyuna gelmezler. Yoksa eski pakistanı çok ararlar. Libya, ırak, suriye ortada.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Orada da abd paralel devlet yapısı kurmuş gibi gözüküyor.
    Cevapla
  • S.polat 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa ordun açıklaması demokrasiden yana.
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş pakistan ı kırk yıl yönetti çalıştı kalkındırmak için uğraştı kimin emri alel acele pakistanıda karıştıracaklar bu nasıl dünya oldu müslüman ülkeler birbirlerine düşürüyorlar yada yönetimlerine el koyduruyorlar mısır suriye tunuz sırada libya general hafteri öne sürdüler iran türkiyeye saldırıyor emperyalistler sömürgeleri bitti ya yemlik arıyorlar pakıstan birlik olun aman ha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!