Gündemi sarsan iddia: ABD S-400'lerin sırrını çözebilir!

Free News'in haberine göre ABD ordusu, Suriye'nin Hmeymim Hava Üssü'nde bulunan S-400 hava savunma sistemlerinin frekanslarını ele geçirdi. Frekansların başarıyla çözülmesi halinde, ABD savaş uçaklarının Rus S-400'leri atlatabileceği öne sürüldü.

GİRİŞ 22.12.2019 12:18 GÜNCELLEME 22.12.2019 12:29
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

ABD Hava Kuvvetleri'nin Suriye'nin Hmeymim Hava Üssü'nde bulunan S-400 hava savunma sistemlerinin frekanslarını hava üssünün yakınlarında uçan keşif uçağını kullanarak ele geçirildiği, elde edilen kodların deşifre edilmesi halinde S-400'lerin oluşturduğu tehditleri etkisiz hale getirebileceği iddia edildi.

 

 

Rus Free News'in haberine göre, ABD'nin Boeing P-8 Poseidon keşif uçağı S-400 sistemlerinin kullandığı frekansları elde etmek için daha önce Kırım kıyısı boyunca uçtu, ancak bölgedeki Rus anti-hava sistemlerinin kullandığı frekansları belirleyemedi.

Ancak keşif uçağının Suriye üzerinde yaptığı uçuşlarda Suriye'de bulunan S-400 sistemlerinin kullandığı frekansları ele geçirdiği bildirildi. Frekansların Kırım'da bulunan sistemlerden farklı olduğu da aktarıldı.

 

 

RUS PİLOT: FREKANSLARI ELE GEÇİRDİLER, FAKAT DEŞİFRE ETMELERİ GEREKİYOR

Rus pilotu Yuri Sytnik konuyla ilgili olarak Free News'e verdiği demeçte, "ABD Hava Kuvvetleri, Suriye'de Boeing P-8 Poseidon uçağına karşı kullanılmaya başlanan sistemlerimizi (S-400) dikkate alarak frekanslarımızı not ediyor. Ancak bu frekansları deşifre etmeleri gerekiyor. Bu normal bir uygulamadır. Onlar yeteneklerimizi test ediyorlar ve keşif yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Sytnik, Boeing P-8 Poseidon uçağı hakkında ise, "Bu uçak tam bir laboratuvar. Uçakta 20 kişilik bir ekip var. Özel bir kabin içinde, radyo dalgalarını izliyor ve sinyal istihbaratı topluyor." dedi.

YORUMLAR 62
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı numarayı 1990'da Rusya yaptılar Yıldız Savaşları ismini verdiler uzaydan her türlü füzeyi uzaydan lazerle vurabbileciğni yaydılar Rusya'da bunu gerçek zannetti sonra Sovyetler Birliği darmadağın oldu Daha sonra anlaşıldı ki bunun bir hikaye olduğu
    Cevapla
  • Ertunç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar savaşta bize active etme deyip tavsatmak istiyorlar yani kursanizda bizi etkilemeze getiriyorlar aklınca kaç milyarlık sistemleri Ruslar çocukta korumaya veya birkaç güvenlik bariyeriyle emniyete almayacak buna kargalar güler 15-20 milyar dolarlık hava savunmayı ABD ye yediremez benim bildiğim Rus aklı bu kadar sığ değildir bunlar Rusya'yı tanımayan dangalak ABD kiler olsa gerek
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika irakdan cikamadi vietnamda fransanin yardimi afganistanda 20 sene oldu cikamadi girdi hangi savasdan cikabilmis tanklarin önüne tas la cikan müslümanin elinde silah olursa ne olur düsünsünler iyice bi
    Cevapla
  • izmir-kul hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    ben patriyot füzelerinin şifresini çözdüm bu füzenin esas adı patlamıyot dur.patriyot diye milleti korkutuyorlar.saddam çalıştırdı ve patlamadı.
    Cevapla
  • Erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar olayın farkında ve gerçek frekans ile kendilerini sobeletecekler mi yani bence abd ye oyalansinlar diye farklı şeyler verdiler yoksa kimse izlendiğini bile bile elindeki sırrı açık etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…