Putin'den Erdoğan'a dikkat çeken yılbaşı tebriği

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi.

Putin'den Erdoğan'a dikkat çeken yılbaşı tebriği
Putin'den Erdoğan'a dikkat çeken yılbaşı tebriği
GİRİŞ 30.12.2019 14:50 GÜNCELLEME 30.12.2019 14:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi. Erdoğan’ın yeni yılını kutlayan Putin, Rusya ve Türkiye’nin enerji ve askeri teknik iş birliği alanları da dahil olmak üzere karşılıklı yarar sağlayan stratejik projelerin uygulanmasında önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

Putin, Rusya ve Türkiye arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesi için yeni ve umut verici alanların belirlendiğini hatırlattı.

Suriye meselesinde Rusya ve Türkiye’nin ortak çalışmalarına da değinen Putin, mesajında "Moskova ve Ankara, Suriye'deki terörizme karşı mücadelede birlikte çalıştılar ve ortak çabalarla bu ülkede siyasi çözüm sürecinin başlatılmasına yardımcı oldular" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Putin, gelecek yıl Rusya ile Türkiye arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının 100. yılı olduğunu vurgulayarak, "Eminim, bu önemli yıldönümü ikili iş birliğin geliştirilmesinde yeni kazanımlar sağlayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bize tav be.-) Putinde halkinin rahat refah icersinde olmasini isteyen Lider.Rusya Türkler yakin oldugu kadar hic bir millete yakin degildir zaten hic bir millette Rusyaya yakin degil Avrupaya bakin hep Rus dü$mani.Libya olayini Rus ya Türkye CÖZCEK.
    Cevapla
  • Dirilis 4 yıl önce Şikayet Et
    rusyanin kendi cikarina bize akdebizde libyada idlibde zorluk cikardigini bilmiyorsun sanirim
    Cevapla
  • hasanpasa 4 yıl önce Şikayet Et
    külliyen yalan idlibde müslüman halk katliama ugruyor.Sivil halkın yerleşim yerleri bombalanıyor.Bunlar bizi oyalıyorlar hepsi hikaye masal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki