Kasım Süleymani'nin cesedi ile ilgili flaş açıklama

Gelen son dakika haberine göre; ABD uçakları tarafından Bağdat'a düzenlenen saldırıda ölen ve aralarında İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile Iraklı Şii Haşdi Şabi güçleri Heyeti Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis'in de bulunduğu 15 kişinin cesedi, kimlik tespiti için Bağdat'taki Müsenna Askeri Havalimanı'na gönderildi.

GİRİŞ 03.01.2020 10:09 GÜNCELLEME 03.01.2020 13:08
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Gelen son dakika haberine göre; Bağdat Uluslararası Havaalanı'na ABD tarafından düzenlenen füze saldırısı sonucunda hayatlarını kaybeden ve aralarında İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile Iraklı Şii Haşdi Şabi güçleri Heyeti Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis'in de bulunduğu 15 kişinin cesedinin kimlik tespiti için inceleme yapılması bekleniyor.

 

Bağdat Uluslararası Havaalanı’nda Süleymani ile Mühendis'i taşıyan 2 aracın füzeyle vurulması sonucu birçok cesedin araçların içerisinde kül olduğu ve parçalandığı görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşılmıştı. Cesetlerin DNA testi için Bağdat'ta bulunan Müsenna Askeri Havalimanı'na gönderildiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 93
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Halep de musulda on binlerce masum müslümanı rus larla birlikte şehit ettiler 4 milyonun türkiyeye gelmesine sebep oldular 1.şeytan amerika ise 2.şeytan iran ve ölen süleymanidir(ismine aldanmayın) ýüzbinlerin ahıdır
    Cevapla
  • insanoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    binlerce müslümanın ahı tutmuştur
    Cevapla
  • Kasım eker 4 yıl önce Şikayet Et
    2 dünya savaşı lnda abdnin sözde en büyük düşmanı Hitler'in aslında ölmedi gi 90 yaşın a kadar amerika nın kuzeyinde bir malike nede yaşadığı ortaya çıktı bunlar aslında dost dostt
    Cevapla
  • Uruz bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Geberip gitti işte. Hedefte idlip vardı değil mi zalim köpek.
    Cevapla
  • Ne bileyim ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölü elde Yüzük orta parmakta... resimde yüzük parmağında. Yüzükde aynı gibi ama...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi