Hafter'e bağlı sözde parlamentodan Türkiye ile ilgili son dakika kararı

Darbeci Hafter güçlerine bağlı sözde Libya Parlamentosu, uluslararası tanınırlığa sahip Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ve Türkiye arasında imzalanan askeri iş birliği anlaşması için oylama yaptı. Oylama sonucu, Türkiye ve meşru Libya hükümeti arasında imzalanan anlaşmanın reddine karar verildi.

Hafter'e bağlı sözde parlamentodan Türkiye ile ilgili son dakika kararı
Hafter'e bağlı sözde parlamentodan Türkiye ile ilgili son dakika kararı
GİRİŞ 04.01.2020 15:28 GÜNCELLEME 04.01.2020 15:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Darbeci Hafter güçlerine bağlı Libya Parlamentosu, uluslararası tanınırlığa sahip Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ve Türkiye arasında imzalanan askeri iş birliği anlaşmalarını reddettiğini duyurdu. 

 

 

Ayrıca darbeci Hafter'e bağlı meclis, UMH Başkanı Fayez Al Sarraj ve Türkiye ile anlaşan herkesin faaliyetlerinin ayrıntılı bir şekilde araştırılması kararına vardı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • Analiz35 4 yıl önce Şikayet Et
    Zibidi halter bu anlaşmayı onaylıyor musun diye fikrini soran oldumu.daha dur sen Tunus ve cezayirlede anlaşma yapacağız.sende sudan'a sürgün e
    Cevapla
  • Gurbetci 12 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun eti ne budu ne böyle sağa sola saldırıyor bu adam resmen kanına susamış bir de cete gücüleyle BÜYÜK TÜRKİYE ORDUSUNA laf yetistirme ezerleriz seni otur oturdugun yerde fazla ötme sen ve senin arkandaki itlerde gelsin bizi tınlamaz kaybolun hafter cakalı
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kendilerine çalıp oynuyorlar! Hiç bir resmiyeti yok! Yakında MİT elini kolunu bağlar paketler getirir Türkiye’ye! Şimdi çoğu Arap ülkelerine tekrar vize zorunluluğu getirilmelidir! Sadece büyük işadamları ve zenginler gelebilmeli ve Kalacağı oteli ve geri dönüş biletini ibraz etmelidir!
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Konuşan kukla değil, tasması ellerinde bulunduran alçaklardır...
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    200 kisilik parlementodan 38 kisinin aldigi karar saglikli ve yasal midir ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi