İran'ı sallayan İHA ile ilgili bomba detay

Irak’ta Haşdi Şabi’ye bağlı Asaib Ehli'l Hak örgütü, İran Devrim Muhafızları’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’yi vuran uçağın Kuveyt’ten havalandığını iddia etti.

İran'ı sallayan İHA ile ilgili bomba detay
İran'ı sallayan İHA ile ilgili bomba detay
GİRİŞ 05.01.2020 11:12 GÜNCELLEME 05.01.2020 11:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Haşdi Şabi’ye Kays el-Hazali liderliğindeki Asaib Ehli’l Hak örgütünden yapılan açıklamada, İran Devrim Muhafızları’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’yi vuran MQ-9 Reaper adlı insansız hava aracının Katar’dan havalandığı bilgilerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “MQ-9 Reaper adlı insansız hava aracının tek bir havalimanı vardır o da Kuveyt’tedir” dedi.

 

 

ABD Savunma Bakanlığı, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani, Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis ve Haşdi Şabi Halkla İlişkiler ve Protokol Sorumlusu Muhammed Rıza Cabiri’nin ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatıyla gerçekleştirilen operasyonla öldürüldüğünü açıklamıştı.

YORUMLAR 17
  • burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH kuldan intikamını yine kul ile alır. İlmi ledün bilmiyen bunu kul yaptı sanır. Yüce ALLAH masum müslümanların ahını zalim münafık irandan abd eliyle alıyor.
    Cevapla
  • harezmi 4 yıl önce Şikayet Et
    ufo lar abd iha larıdır ve henüz dünyanın bilmediği teknolojileri vardır. çok gizli ve hassas işlerde kullanıyorlar, uyanın. abd nin kullandığı gizli teknolojiler , yerine daha gelişmiş yöntemler icat edilince ticarileşiyor. şu an hiç bilmediğimiz duymadığımız gizli teknolojileri var. büyük elçiliğe saldırmak tam aptallık. Adamın kurmay eğitimi almadığndan.
    Cevapla
  • Eminnn 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kurmay egitimi aldın mı?????? Bu kadar profça konuşuyorsun..
    Cevapla
  • burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece sıkıyorsun.
    Cevapla
  • Dadaş25 4 yıl önce Şikayet Et
    Teori (fitne) çok, yapılmak istenen şey ne ise yapandan ve yaradandan başka bilen yok.ALLAH (C.C) her şeyi eniyi bilendir hüküm yalnızca ona aittir. inşallah oyunlarını başlarına tuzaklarını kuranlara çevirir.
    Cevapla
  • Mehmet57 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavv he ye gücün küvette yeter anca iki füze yolla i intikamını almus olursun komiksin iran senin gücün anca silahsız masum sünnilere yeter sen hiç bi zaman tarihte gavurdan savaşmadın derdin sadece ehli-sünnet müslümanlar oldu oda fitneyle masaylan munafiklarinla yaptın karı gibi kapı arkasında kaldın hiç bi zaman erkek gibi savsın yok aha böyle söylemde kalırsın
    Cevapla
  • Hankok 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedef belli oldu yani :Kuveyt.. Eşeğe gücün yetmeyince semerini döveceksin.. İran sanada bu yakışır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü