Putin, Sisi ile Libya’yı görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile Libya krizini görüştü.

Putin, Sisi ile Libya’yı görüştü
Putin, Sisi ile Libya’yı görüştü
GİRİŞ 10.01.2020 21:08 GÜNCELLEME 10.01.2020 21:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kremlin Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Putin’in Sisi ile bir telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.

 

 

Libya'daki durumun ele alındığı kaydedilen açıklamada, "Görüşmede, Vladimir Putin’in 8 Ocak'taki İstanbul ziyareti sırasında Rus ve Türk liderlerinin (Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın) ortak açıklaması da dahil olmak üzere Libya'daki durumun tartışılmasına devam edildi.” denildi.

Putin ve Sisi’nin Libya’daki krizin taraflar arasında siyasi diyalog kurarak barışçıl yollarla çözülmesi için uluslararası çabaları hızlandırma gereğini dile getirdiği kaydedilen açıklamada, görüşmede ayrıca Suriye meselesi ve diğer uluslararası konuların da ele alındığı ifade edildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    incirliği pakistana tahsis edelim nükleer silahlarinin bir kismini buraya koysunlar ve bizim içinde extradan üretsinler sonra pakistanla uzunmenzilli hipersonik füzeler ürettikmi moskova ve new yorku vuracak artık bu bölgede ne rusya ne amerika nede başka bir güç tutunamaz defolup giderler hükümet bunu yaptımı hem türkiyeyi hemde ortadoguyu güvence altına alır iha siha helikopter bunlar terörde çok faydalidir ama buyuk bir savaşta tek caydirici guc nukleer silahlar ve fuzelerdir
    Cevapla
  • tarafsız trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Putin, Erdoğan'ın kararlı vururuz mesajlarını iletiyor köpeklere.. Bu işin şakası olmadığı haftaya anlaşılır zaten. Tanker uçaklarla operasyon yapma kabiliyetimiz var.. Gerekli şartlar birkaç güne kadar hazır inşallah.
    Cevapla
  • Hollandadan 4 yıl önce Şikayet Et
    sisi korkusundan neyapacagini sasirdi korkusu odurki turk askeri misirada girer libyaya girmisken malum misirlilar tayyibi turkleri osmanliyi sever ayaklanma olur korkusu var. sisi de putinden sanirim rica etti Reisi bi yokla bizle alakali planlari varmi geceleri yatamaz olmus. sinsi ha pardon sisi bunun uzerine putinde sisi merak etme 2 gun kaldi hafter yardimcin olacak nasil yani evet ben cikiyorum arablardan ancak deveden kustan anlar bakin basinizin caresine.
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    ayıdan post moskoftan Dost olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!