Kraliçe Elizabeth kararı verdi! Unvanları kullanamayacaklar

Prens Harry ve Meghan Markle'ın, İngiliz kraliyetindeki görevlerini bıraktıklarını açıklamalarının ardından Kraliçe 2. Elizabeth bir açıklama yayınladı. Kraliçe, Prens Harry ve Markle'ın artık kraliyet unvanlarını kullanmayacağını belirtti.

Kraliçe Elizabeth kararı verdi! Unvanları kullanamayacaklar
Kraliçe Elizabeth kararı verdi! Unvanları kullanamayacaklar
GİRİŞ 18.01.2020 22:26 GÜNCELLEME 18.01.2020 22:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kraliçe 2. Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle'ın, İngiliz kraliyetindeki görevlerini bıraktıklarını açıklamalarının ardından yapılan düzenlemelere ilişkin bilgilendirme yaptı.

 

 

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, eski Sussex Dükü Prens Harry ve eşi düşes Meghan'ın artık kraliyet unvanlarını kullanmayacağını belirtilirken eski düşesin artık kraliyet misyonları için kamu fonu almayacağı ifade edildi.

Açıklamada, "Kraliçe'nin lütfuyla düşes, kendi iltimaslarının ve derneklerinin faaliyetlerini sürdürecek. Artık Kraliçe'yi resmi olarak temsil edemeseler de, yaptıkları her şeyin Majestelerinin değerlerine uygun olmaya devam edeceğini açıkladılar" denildi.

 

 

YORUMLAR 1
  • Fırat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kraliyet Ailesine tavsiyem; Koltuk boş bırakılmaya gelmez. Boşalan koltuğa acilen Harry Potterı oturtsunlar. Sıkıştıklarında Harry iki sallar sorunu çözer.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!