Yunanistan ile Türkiye arasında gerçekleşecek! Flaş iddia: Tarihler belli

Yunanistan'ın baş gazetelerinden Kathimerini, Atina'daki kaynaklarına dayandırdığı özel haberinde önemli bir iddia ortaya attı. Yunanistan ile Türkiye'nin bir zirve gerçekleşeceğini aktaran gazete, Atina ve Ankara hükümetlerinin 17-21 Şubat'ta ya da Mart ayının başında bir araya geleceğini öne sürdü. Gazeteye konuşan kaynaklar, tarafların güven tazelemek için bu zirveyi gerçekleştirdiğini belirtti.

Yunanistan ile Türkiye arasında gerçekleşecek! Flaş iddia: Tarihler belli
Yunanistan ile Türkiye arasında gerçekleşecek! Flaş iddia: Tarihler belli
GİRİŞ 04.02.2020 10:37 GÜNCELLEME 04.02.2020 10:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yunan gazetesi Kathimerini'nin İngilizce yayın yapan edisyonu Ekathimerini, Türk ve Yunan heyetlerin Şubat ayında bir araya geleceğini yazdı.

 

Yunan hükümetinden gazeteye konuşan kaynaklar, tarafların 17 ile 21 Şubat'ta güven tazelemek için bir zirve düzenleyeceğini söyledi. Eğer şubat ayında taraflar bir araya gelemezse, görüşme Mart ayının başında gerçekleşecek.

Yunan basınına konuşan kaynaklar, Atina'nın bu zirve ile Ankara ile iletişimin kuvvetlendirilmesi ve herhangi bir sorunda hızlı bir şekilde çözüme ulaşmasının hedeflendiğini dile getirdi.

 

Yunanistan ile Türkiye son aylarda özellikle Doğu Akdeniz'deki sondaj krizi dolayısıyla gerilim yaşıyordu.

YORUMLAR 12
  • aytac 4 yıl önce Şikayet Et
    Adaları alalım artık yeter tapuları bizde zaten taaa Osmanlıdan beri...Sussun artık Yunanistan.
    Cevapla
  • Orhangazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunanların büyük abisi Türkiye'dir bunu artık genlerine yerleştirsinler. Biz de isterdik bi büyük abimiz olsun!
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    ege ordusu haric, yunanistani yok etme ordusu kuralim. gonullu olarak herkez yazilabilir diye milli gazeteye ilan verin. bak bakalim o zaman yunanistanda etekler nasil tutusacak! oyunu dogru oynayin kardesim. bunlar baska dilden anlamaz. kur boyle bi orduyu. herkes bilsin. ver yunanistanda manseti bak bakalim bir daha turk bayragi yakabiliyorlar mi? adam bayragi yakti, ne yaptik? ne yapabildik ? ne yapacaz ? ne olacak? ben size diyim , hic birsey olmayacak. yarin bi gun butun avrupali savas gemileri dogu akdenizde cirit atacak, bizde inegin trene baktigi gibi bakacaz
    Cevapla
  • Ümit Yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    birşey olacağı Yok kuru kalabalık
    Cevapla
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan ın Türkiye yle iyi ilişkiler kurması onların çıkarınadır Türkiye artık küresel bir güçtür AB nin arkasına sığınarak Rumlar da Yuananlılar da bir şey elde edemezler AB de artık kendi başının derdin de daha fazla dertle uğraşmak istemiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı