Almanya'dan İdlib ve Esed açıklaması!

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Esad'in acımasızca savunmasız insanların ölümünü göze aldığını kaydetti.

Almanya'dan İdlib ve Esed açıklaması!
Almanya'dan İdlib ve Esed açıklaması!
GİRİŞ 14.02.2020 08:09 GÜNCELLEME 14.02.2020 08:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Süddeutsche Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada, İdlib'de şu an gerginliğin dramatik bir şekilde arttığını ve insani felaket boyutuna ulaştığını belirterek, saldırıların sonlandırılmasını istedi.

 

 

Gerilimin düşürülmesine ilişkin daha önce Türkiye ile Rusya arasında bir mutabakat yapıldığını anımsatan Maas, şimdi ise bunun tersinin yaşandığın söyledi. 

"SAVUNMASIZ İNSANLARIN ÖLÜMÜNÜ GÖZE ALIYOR"

 

 

"Esed acımasızca savunmasız insanların ölümünü göze alıyor." diyen Maas, Rusya'nın rejim üzerindeki etkisini kullanması gerektiğini vurguladı.

Almanya'nın Rusya'ya beklentilerini açık şekilde aktardığını ifade eden Maas, gerilimin azaltılması ve Suriyelilere bulundukları yerlerde yardım etmek için her şeyi yaptıklarını dile getirdi.

Suriye'de siyasi bir çözüme ihtiyaç duyulduğunu yineleyen Maas, mültecilerin durumunun kötüleşmesinin önlenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 

YORUMLAR 7
  • gebertin 4 yıl önce Şikayet Et
    Essed denen katil köpek, rusya ve iranı da katil ediyor. Suriyenin yarısını öldürdü hala daha doymadı, kalanları da öldürmek istiyor. bu köpek gebertilmeden suriyeye barış gelmez. bütün dünya istihbaratları bu köpeği bulup gebertmeli.
    Cevapla
  • Türkiye Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD, Rusya ve Almanyaya eşit güvenmeliyiz! Ya da....
    Cevapla
  • Hakkarili Sevcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk katili vahşi diktatör esad ve rusya ile iran kontrolündeki teroristler suriyede sistematik soykırım yapıyor katliam yapıyor
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Esed gebermeden hatta katledilmeden olmayacak olmaz
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    israil ne ise esed de o. düpe düz insan kıyımı yapıyor. o bölgelerde halk aç .şimdiye kadar bir ekmek bile yardımı yapmamış. suriyeyi terk esinler diye pazar yerlerini ve toplu yerleri bombalıyor. sanki fare öldürüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor