Fas’tan Belçika’ya sefer yapan Ryanair şirketine ait yolcu uçağı, Belçika’ya yaklaştığı sırada Dennis fırtınası nedeniyle türbülansa girdi. Korku dolu anlar yaşayan yolcuların yaşadığı panik anları kameralara yansıdı.

Fas’ın Ucda kentinden Belçika’nın başkenti Brüksel’e sefer yapan Ryanair şirketine ait yolcu uçağı, Belçika hava sahasına girdiği sırada Kuzey Avrupa’yı etkisi altına alan Dennis fırtınası nedeniyle türbülansa girdi. Amatör kameralarca kaydedilen görüntülere, yolcuların önlerinde bulunan koltukları sıkıca tuttuğu görülürken; arka planda bazı kişilerin ağladığı ve bağırdığı, bazılarının ise dua ettiği duyuluyor.

Brüksel Güney Charleroi Havaalanı’na güvenli iniş yapan uçakta yolcular ya da mürettebat arasında yaralı olmadığı belirtildi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • İsimsizBiri 19.02.2020 18:55
    Durumu kamerayla çeken çok cool biri:)
  • faro 19.02.2020 17:52
    eee hani bişey olmuyor
  • Mustafa 19.02.2020 15:27
    Korkunun ecele faydasi Yok istedigin kadar bagirin
  • GAZANFER 19.02.2020 14:21
    Ölüm Allah dedirtir.
  • Hakan E. 19.02.2020 14:16
    Şu insanoğlu kadar üçkağıtçı mahluk yok vallah nefretlik bir mahluk bende insanım ama gerçek bu.Uçak sallanınca deprem olunca yumurta kapıya dayanınca Allah der inince herşeyi unutur vur patlasın çal oynasına devam eder.Üç kuruşluk dünya menfaati için karşısına çıkanı hak hukuk demeden ezer geçer. Ama Allah bu üçkağıtçıların üçkağıtçılıklarını asla unutmaz.Allah sabırla bekleyip günü geldiğinde hesap sorucuların en hayırlısıdır.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek