Bakan Akar son noktayı koydu: Kesinlikle söz konusu değil

Mili Savunma Bakanı Hulusi Akar: İdlib'deki gözlem noktalarının geri çekilmesi kesinlikle söz konusu değil. Bu noktalara saldırı olursa misliyle karşılık verilecektir. Rusya ile görüşmeler de devam edecek.

GİRİŞ 19.02.2020 11:23 GÜNCELLEME 19.02.2020 14:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Akar, "Astana mutabakatının 5'inci maddesini iyi okuyun. Orada taraflar ateşkesin sağlanabilmesi için garantör devletlerin ilave tedbir alması için yetkili. Alanın kontrol edilmesi için çalışıyoruz. Bizim yaptığımız intikallerin başka amacı yok. Biz Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılıyız. Demokratik, istikrarlı bir Suriye istiyoruz" dedi.

Akar sözlerinin devamında, "İdlib'deki gözlem noktalarının geri çekilmesi kesinlikle söz konusu değil. Bu noktalara saldırı olursa misliyle karşılık verilecektir. Rusya ile görüşmeler de devam edecek" diye konuştu.

 

YORUMLAR 5
  • Muhammed Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Masumlar mazlumlar ölüyor insanlar evsiz yurtsuz açlik soğuk barınaksiz kaldı sahipsiz kimsesiz kaldı bizler evlerimizde sıcak her türlü nimet var İnsanlık ölüyor buna seyircisiz kalamayız Allah ordumuza güç kuvvet versin öleceksek Allah yolunda ölelim ahirette Allah bu çoluk çocuk yaşlı ihtiyar hastalar kadınlar mazlum masum insanların hesabını soracak hepimize niye seyirci kaldınız niye sesiz kaldınız
    Cevapla
  • Karakan 58 4 yıl önce Şikayet Et
    Artik kiralim su zincirlerimizi kim oldugumuzu gosterelim su benek katillerine hak ile batilin mucadelesinde sehadete yuruyelim insan bir kere olur Allah icin kafirlere kan kusturup bu yolda olelim. ALLAHUEKBER.
    Cevapla
  • Xxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Velahevla vela kuvvete illa billahul aleyul azim. Şahadet serbeti içmeye hazır iz ..
    Cevapla
  • Oyuna Gelmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Akar, Türk bir kere ölür, bin kere ölmez.Donarak vefat eden Suriyeli bebeğin kılının bir değeri etmeyecek RUS ABD ve içerideki kafirlerden korkmayalım...Allah için ölmeye öldürmeye hazırız.
    Cevapla
  • trabzonlu recep 4 yıl önce Şikayet Et
    oyuna gelmez kardeşim YÜCE ALLAHIMIZ sizin gibi düşünenlerin sayısını çoğaltır işaALLAH ne mutlu gerçek müslüman türk kardeşlerime o bebeğimizin donmasına da sebep zalim chp dir ve onları alkışlayanlar dır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...