Çocuklara yönelik skandal operasyon: Türkleri hedef aldılar

Aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi (AfD) hakkında, çocuklara dağıttığı boyama kitabında ırkçılık yapıldığı ve halkın kin ve düşmanlığa sevk edildiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Çocuklara yönelik skandal operasyon: Türkleri hedef aldılar
Çocuklara yönelik skandal operasyon: Türkleri hedef aldılar
GİRİŞ 20.02.2020 02:25 GÜNCELLEME 20.02.2020 02:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Krefeld Savcılığı, boyama kitabında, Türk bayrakları sallanan bir düğün konvoyunda aracın içindeki fesli erkeklerin tabanca ile karikatürize edilmesi, yüzme havuzlarını doldurup görgüsüzce davranan Arap mültecilerin resmedilmesi üzerine soruşturma başlattı.

 

 

AFD'DEN PİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ

Alman medyasında yer alan haberlerde, ''Boyama için Kuzey Ren-Vestfalya'' adlı kitapçıkların, geçen hafta AfD'lilerin Krefeld'deki bir etkinliğinde dağıtıldığı belirtildi.

Kuzey Ren-Vestfalya Eyalet Meclisi basın sözcüsü, AfD'nin hazine yardımlarının yanlış kullanıp kullanmadığını meclisin inceleme kararı aldığını bildirdi. 

AfD'den yapılan açıklamada ise yapılan eleştirilerin "sanat ve hiciv özgürlüğüne saldırı" olarak görüldüğü ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • Gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir Avrupa ülkesinin yabanci halka tahammülü kalmadi bunu artik anlamak lazim her kurumlar da dahi farkindayiz davranişlari ve işlevi farkli oldu yabanciya karşi sokak zaten çekilmiyor en basit bir mekanda dahi yabanciya irkçilik var bir an önce herkes planini yapip gitmeli buralardan diye düşünüyorum
    Cevapla
  • NuR76 4 yıl önce Şikayet Et
    Simdi Türkiye almanyaya baski yapmali tam zamani medyada daha cok büyültmeli olayi . Zaten isin icinde BND dede var alman istihbarati. Diger vatandaslarimizi öldürüp 120 yil mahkeme dosyaya bakma yasagi koydu. Daha cok üzerimize gelecek irkcilar!
    Cevapla
  • NuR76 4 yıl önce Şikayet Et
    Alman medyasinda haberde yapan kisi Nazi irkciymis evinde ölü bulunmus yani kendini öldürmüs
    Cevapla
  • Trakya 4 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman ki halleri
    Cevapla
  • Kelebek 4 yıl önce Şikayet Et
    Batı dünyası ırkçılık , katliam , İslam düşmanlığı ve insanlığa karşı her türlü zulmü yapıyor fakat biz okullarda bunların gerçek yüzünü çocuklarımıza anlatmıyoruz neden ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?