Japonya'daki gemiden kötü haber! ilk ölüm haberi geldi

Japonya'daki karantina gemisinden 2 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Japonya'daki gemiden kötü haber! ilk ölüm haberi geldi
Japonya'daki gemiden kötü haber! ilk ölüm haberi geldi
GİRİŞ 20.02.2020 10:45 GÜNCELLEME 20.02.2020 10:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Japonya’da daha önce karantina altına alınan yolcu gemisindeki 2 kişinin, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği bildirildi. Böylece ülkede virüsten ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs nedeniyle 2 hafta süreyle karantinaya alınan Diamond Princess yolcu gemisinde tahliyelerin dün başlamasının ardından, bugün kötü haber geldi. Japonya hükümeti, daha önce gemideyken virüs taşıdığı tespit edilen ve hastaneye kaldırılan 2 kişinin yaşamını yitirdiği açıkladı. Hayatını kaybeden yolcuların 87 yaşında bir erkek ve 84 yaşında bir kadın olduğu öğrenilirken, ikisinin de Japon olduğu açıklandı.

İki yolcunun da daha önce kronik sağlık sorunlarının olduğu belirtildi. Gemideki ilk can kayıpları olarak kayıtlara geçen vaka, ülkedeki korona virüsü kaynaklı ölümlerin sayısını da 3'e çıkarttı.

GEMİDEKİ KARANTİNA SONA ERDİ

Karantina sürecinin dün itibariyle sona erdiği gemide son olarak 79 kişide daha korona virüsüne rastlandığı açıklanmış, gemideki vaka sayısı 621'e yükselmişti. Son testlerde negatif sonuç veren yolcuların gemiden tahliyesinin cuma gününe kadar sürmesi beklenirken, birçok ülkenin de göndereceği uçaklarla vatandaşlarını tahliye edeceği bildirilmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Bu virüsün 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek çıkarıldığını düşünenlerdenim. Bence kendilerinin artan yaşlı nüfusunu azaltmaya yönelik bir çalışma. Bakin devamında çinlilere 3 cocuk yapmaları tavsiye edilecek.
    Cevapla
  • 4376 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yolcu gemisinin havada hızlı bir şekilde insansız olarak içinde petrol yanıcı yakıcı maddelerle yakıtlarla dolu olduğunu abdnin askeri merkezlerini bu yolcu gemisiyle vurulduğunu yerle bir edildiğini düşünsenize ne iyi olurdu değilmi bu yolcu gemisi yapay zekayla kendiliğinden hızla havadan uçacak şekilde abdye düştüğünü düşünsenize ne iyi olurdu ama nerde onu gerçekleştirebilmek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır