Almanya'da Türklerin işlettiği nargile kafeye otomatik silahla saldırarak katliam yapan Türk - İslam düşmanı Alman Terörist'in nefret kustuğu skandal görüntüler ortaya çıktı!

Almanya'nın Hanau kentinde iki iş yerine ırkçı saldırı düzenlendi. Aralarında Türklerin de bulunduğu 10 kişinin hayatını kaybettiği saldırı hakkında son dakika detaylar gelmeye devam ediyor. Edinilen son dakika habere göre saldırganın mektupla bıraktığı vdeo ortaya çıktı.

Almanya'nın Hanau kentinde iki iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda, aralarında Türklerin de bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti. Güney Hessen Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saldırı, Frankfurt kenti yakınlarındaki Hanau'da yerel saatle 22.00'de, Heumarkt ve Kurt Schumacher caddeleri üzerindeki iki ayrı kafede gerçekleşti.

Ağır yaralanan bir kişinin hastanede yaşamını yitirmesiyle saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 10 oldu. Ölenlerin arasında Türklerin de bulunduğu belirtildi. Saldırıda 5 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Alman Haber Ajansı DPA'ya bilgi veren bir polis sözcüsü, özel harekat timinin saldırganın evine baskın düzenlediğini ve evde saldırganın dışında bir kişinin daha cesedinin bulunduğunu söyledi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ramazan 24.02.2020 17:03
    Alman devleti kendisi Türklere senelerdir nefret kusuyor bu kusmuş çokmu. İrkçılığı devlet bürolarına kadar kendileri taşıdılar, bundan sonra artık Almanya düzelmez. Çünkü sahibi devlet
  • Analız 20.02.2020 17:43
    Alman saldırgan seneler evvel vızyonda olan stud _ cıvı fılmının yıldızı olıver tobıassa benzıyor!