Esed'den ortalığı karıştıracak yeni talimat! Emri verdi: Vurun

Suriye'nin İdlib kentinde artan gerginlik devam ediyor. Esed rejimi, hava savunma sistemlerinin ülkenin hava sahasını ihlal eden her uçağı vuracağını açıkladı.

Esed'den ortalığı karıştıracak yeni talimat! Emri verdi: Vurun
Esed'den ortalığı karıştıracak yeni talimat! Emri verdi: Vurun
GİRİŞ 22.02.2020 17:59 GÜNCELLEME 22.02.2020 20:42
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Esed rejimine bağlı ülkenin resmi haber ajansı SANA'da yer alan habere göre; Suriye hava sahasını ihlal eden her uçağın vuracağı duyuruldu.

DOĞRUDAN ATEŞ AÇMA EMRİ

Suriye silahlı kuvvetleri komuta merkezinden yapılan açıklamada, hava savunma birliklerine, ülkenin hava sahasını yasalara aykırı olarak ihlal eden hava araçlarına doğrudan ateş açma emri verildiği belirtildi.

"HAVA SAHAMIZ İHLAL EDİLİR EDİLMEZ YOK EDECEĞİZ"

​Açıklamada, "Suriye'nin hava sahasını ihlal eden her uçak, bizim semalarımızda bulunmasına izin verilmeyen düşman hedefi olarak değerlendirilecek. Tespit edilir edilmez takip edilecek ve hava sahamızı ihlal eder etmez yok edilecek" ifadelerine yer verildi.

KARŞI KOYMA TALİMATI

​Suriye hava sahasının herhangi bir ihlalinin ülkeye dışarıdan yapılan saldırganlık eylemi olarak görüleceği ifade edilen açıklamada, "Hava savunma kuvvetleri, tüm mevcut araçlarla karşı koyma emri aldı" denildi.

YORUMLAR 188
  • Yaser Türkey 4 yıl önce Şikayet Et
    Bre çahili cuhala kim ve ne için savaşalım
    Cevapla
  • bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya böyle katil zannedersem hiç gelmedi, bu katil oğlu katil, firavunları nemrutları bile solladı... Allah da senin ve senin gibilerin belasını verecektir..
    Cevapla
  • Ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya meydan okuyor her iyi niyete karşılık iştahı daha da artiyor... eğer idlip giderse hatayı da isteyecek sonra domino taşı gibi ..digerleride istanbulda özerklik ister.. dünya tarihinde savaş kazanan söz sahibi olur bu böyledir... canavara yalvarmak iştihasi'nı açar.. kars 'ta durdurulan rusya hataydan girmek istiyor balkanlardan da denemişti..şimdi cihad zamanı pisirikliga gerek yok
    Cevapla
  • Halid bin Velid 4 yıl önce Şikayet Et
    Karanlık güçler ve şer odakları ABD'nin kasım 2020 seçimlerine kadar istediklerini yapmak istiyorlar Savunma ve Taarruz
    Cevapla
  • Şahin Aşvan 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Esat Yahudiler ile ortak mı çalışıyor yılda 3-5 defa İsrail uçakları ŞAM civarında ki askeri hedefleri vuruyor neden birini düşüremediniz yoksa Esat Yahudi uşağımı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı