Rusya açıkladı: 8 kez Rus hava üssüne saldırıldı

Rusya Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, Ocak ayından beri Rus hava üssüne 8 kez saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.

 Rusya açıkladı: 8 kez Rus hava üssüne saldırıldı
Rusya açıkladı: 8 kez Rus hava üssüne saldırıldı
GİRİŞ 22.02.2020 23:51 GÜNCELLEME 22.02.2020 23:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İdlib’de rejim kuvvetlerini destekleyen Rusya, son yaptığı açıklamada, hava üslerine yapılan saldırıları duyurdu. Açıklamada Ocak ayı itibariyle rejim karşıtı güçlerin kendi hava üslerine saldırılar gerçekleştirdiği belirtilirken, Hmeymim Hava Üssü’ne Ocak ayı itibariyle toplam 8 kez saldırı gerçekleştirildiği ifade edildi.

Rusya’nın İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından Türk ordusunun gözetleme kulelerine saldırılar gerçekleşmeye devam ederken rejime destek veren Rusya hava kuvvetlerinin de bu saldırılarda rol aldığı biliniyor. Rusya’nın ‘terörist’ olarak nitelendirdiği rejim karşıtı milis güçler ise saldırılara karşı mevzilenerek saldırılara karşılık vermeye çalışıyor.

YORUMLAR 19
  • Mertkorkmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ruslara asla guven olmaz bunlar yarin bizede cevirir namluyu boyle adi insanlar cikarlari olmasaydi coktan yapmislardida
    Cevapla
  • Saim çakır 4 yıl önce Şikayet Et
    Katil rusya herşeyin bir hesabı var bu hesab er yada geç verilecek masum müslüman halkı vururursun ezersin. Güçlüyüm dersiniz ama tabiki yanılıyorsun.
    Cevapla
  • Terör üssü israil 4 yıl önce Şikayet Et
    Himeymim ve lazkiye harabe edilmelidir terör üssü himeymim ve lazkiye hatta israile rahat olmamalı bombalanmalıdır.terörün odağı israil lazkiye ve himeymim bombalanmalıdır.Osmanlı toprağı suriyede filistinde terör unsuru olan esed rus ve israilli teröristler kan kusturulmalıdır.nokta
    Cevapla
  • oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke o rus üssünü havaya uçursalar askerlerimizi rus uçakları şehit ediyor...
    Cevapla
  • aydar 4 yıl önce Şikayet Et
    idlip de bombalayarak öldürdüğünüz masum insanlar ya onlar...onkardan niye bahsetmiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma