Trump için maymun önlemi

Hindistan hükümeti, ülkeye ziyarete gelen ABD Başkanı Trump'ın maymun saldırısına uğramaması için sapanlı polislerini devreye soktu

Trump için maymun önlemi
Trump için maymun önlemi
GİRİŞ 24.02.2020 11:04 GÜNCELLEME 24.02.2020 11:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hindistan'da olan ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania'nın ziyareti şimdiden olay oldu. Hindistan hükümetinin ABD Başkanına olası bir maymun saldırısının önüne geçilmesi için güvenlik önlemi aldığı öğrenildi.

Başbakan Narendra Modi'nin Ahmedabad'da 'Namaste Trump' (Selam Trump) sloganıyla düzenleyeceği stadyum mitingi için milyonlarca Hintlinin ABD Başkanı'nı sokaklara dizilerek selamlamalarının beklendiği bildirildi.

MAYMUNLAR TRUMP'A SALDIRABİLİR

Hindistan'da insanlar arasında dolaşan maymunların çoğunluk olduğu yer ise Trump çiftinin ziyaret edeceği ünlü Tac Mahal anıt mezarı, burada cirit atan maymunların turistleri taciz etme, eşyalarını çalma vakalarına sahne oluyor.

Maymunlara karşı muhafızların konuşlandırıldığı Tac Mahal'de Trump'ı zaten ABD Gizli Servisi'nin koruyacak olmasına rağmen, ABD Başkanı'nın kontrolden çıkmış binlerce maymunun saldırısına uğrayabileceği korkusu Hintlilerde endişeye neden oldu.

OLASI BİR SALDIRI FELAKETE YOL AÇAR

Yerel halk bir maymun ordusunun saldırıya geçmesi halinde kontrol edilemeyeceğini belirtirken içlerinden biri "Büyük bir maymun sürüsü Trump'ın maiyetine saldırırsa felaket olur" dedi.

Geçen yıl maymunları savuşturmak için sapan kullanma yetkisi tanınmış muhafızlardan biri de maymun ordusuna karşı sapanların tümüyle etkisiz kalacağını söyledi:

"Maymun terörü o kadar baskın ve yaygın ki, kadınlarla çocuklar evlerinin tümüyle maymunların istilası altındaki damlarına çıkmaya korkuyor."

KAYNAK: EURONEWS
YORUMLAR 10
  • tandoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    adam gittiği yerlerde bırakın insanları maymunları bile kışkırtıyor Maymunlar haklı diyorum.
    Cevapla
  • Ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Maymunların krallı geldi diye fanatik maymunlardan korumak istiyorlardır. Bu hintliler nasıl da tuhaf insanlar. Allah islah eylesin bunları tez zaman da !!
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Maymunlar kesin saldirir. Yer paylaşımı meselesi.. biliyorsunuz hayvanlar alanları paylaşır
    Cevapla
  • Bartınlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi maymunlar ümidimiz sizsiniz
    Cevapla
  • Bartınlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi maymunlar ümidimiz sizsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz