İtalya'da koronavirüs skandalı! Başbakan itiraf etti!

Koronavirüs nedeniyle kırmızı alarma geçen İtalya'da ölü sayısı 7'ye yükseldi. Yaşanan gelişmeler bir skandalı da ortaya çıkardı. Virüsün bir hastanenin gerekli protokole uymaması nedeniyle hızla yayıldığı belirlendi.

GİRİŞ 25.02.2020 06:58 GÜNCELLEME 25.02.2020 09:29
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, ülke genelinde koronavirüs dolayısıyla Lombardiya bölgesinde 62 yaşında diyaliz hastası olduğu belirtilen bir kişi daha yaşamını yitirirken, bu son kayıp, pazartesi günü kayıtlara geçen 4’üncü, toplamda ise 7’inci ölüm oldu.

 

 

En çok vakaya rastlanan bölgeler olan Lombardiya'da 173, Vento'da ise 33 kişinin daha virüse yakalandığı bildirildi. 

HASTANENİN PROTOKOLE UYMAMASI VİRÜSÜ YAYDI

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada hastalığın yayılmasında bölgedeki bir hastanenin gerekli protokole uymamasının neden olduğunu belirtti. Conte, virüsün İtalya ekonomisine de büyük etkisinin olacağını belirtti.

 

 

TREN SEFERLERİNDE RÖTARLAR

Diğer yandan, koronavirüs vakalarının yoğun görüldüğü kuzeye giden tren seferlerinde de 4 saati aşan rötarlar yaşandığı basına yansıdı. Söz konusu rötarların, hem ay başında kuzey-güney aksındaki demir yolunda yaşanan kaza hem de koronavirüsün ilk yayıldığı noktalardan olan Casalpusterlengo’daki kontrollerden kaynaklandığı belirtildi.

Lombardiya ve Veneto bölgelerindeki pek çok kent ve kasabada tüm kamu ve sosyal etkinlikler iptal edilip veya ertelenirken, iş yerleri ve okullarda da faaliyetlere bir hafta zorunlu ara verilmişti.

YORUMLAR 22
  • sibel 4 yıl önce Şikayet Et
    İtalya'da o bölgeye yakın yaşayan akrabamız okulların Bir hafta tatil edildiğini söylüyor Dün marketlerden hiçbir şey alamamışlar içme suyunu zor bulmuşlar patlıcanı kabağı tek tek alan İtalyanlar Market arabalarıyla doldurduk ça doldurmuşlar ve şuan evlerine kapanmışlar tedirgin ve ofkelilermiş.oralarda cafe ve restoranların çoğu çinlilere aitmiş zamaninda iki hatta üç katı fiyatlar vererek bu restoran cafe ve barlari satin almislar ve ozellikle yerlesmisler. şunu ilave ediyor, İtalya, Türkiye'nin 90'lı yıllarının Ülkesiymiş...
    Cevapla
  • Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Vok doğru haber
    Cevapla
  • FaniDünya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ee zalimler için hiç ölmeyecek gibi öal üstüne mal katan çalıp çırpan, insanları hor hakir gören insanoğlu. Neden duntada olduğunu unutma. O kibrin yenilmezliğin küçücük bir virüs ile başaşağı olur.
    Cevapla
  • Bilmem ne 4 yıl önce Şikayet Et
    Tıbbi bir sorunu kibire bağlayan arkadaş iyiysen cennete git
    Cevapla
  • Saka 4 yıl önce Şikayet Et
    Hastane değil sanki sanat müzesi birde bizdeki hastaneler gitmeye ayağım varmıyor nemrut suratlı binalara
    Cevapla
  • Adalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Işte sanat müzesine benzeyen yerden yayılmış Korona virüsü Italyaya. Önemli olan yapı değil içindeki doktorlardır hizmettir zihniyettir.
    Cevapla
  • Obezite 4 yıl önce Şikayet Et
    Millete rant için fesfood kültürünü reklamlarla aşıladılar, fesfood kolay hızlı emeksiz yemek, sonrasında hastalıklar aldı başını gitti.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki avrupa seviciler avrupayı gezmeyi özentiyi sevenlere diyorum dışarı çıkıp aklınızın ucundan bile geçirmeyin gitmeyi. Gidin Karadeniz yaylasına yağmurlu havada atın odunu ocağa ısının. Ne bileyim Akdenize gidin . Ama şu gavur memleketine gidip hastalığı kapıp gelmeyin memlekete. Biliyorsunuz ateş ölçme ile görünmüyor hastalık. 20 gün sinsice vücudunda bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi