ABD'de silahlı saldırı: 7 kişi öldü

ABD'nin Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentinde düzenlenen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Buna karşın ABD Başkanı Donald Trump saldırıda ölenlerin sayısının 5 olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 27.02.2020 03:12 GÜNCELLEME 27.02.2020 03:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yerel basında yer alan haberlere göre, Milwaukee kentinde meydana gelen silahlı saldırıda aralarında saldırganın da olduğu 7 kişi öldü.

Milwaukee Polis Departmanının Twitter hesabından yapılan açıklamada ise polisin ''kritik bir olaya'' müdahale ettiği bildirildi ve vatandaşlardan o bölgeden uzak durmaları istendi. Saldırının nedeni ve saldırganın kimliğine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

TRUMP ÖLENLERİN SAYISININ 5 OLDUĞUNU AÇIKLADI

ABD Başkanı Donald Trump, Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentinde yaşanan silahlı saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Trump, Beyaz Saray'da koronavirüsle ilgili düzenlediği basın toplantısında, Milwaukee kentindeki silahlı saldırıya ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Amerikan medyasının ilk belirlemelere göre saldırgan dahil 7 kişinin öldüğü bilgisinden farklı olarak Trump, söz konusu saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Trump, "Aşağılık bir saldırgan tarafından vurularak öldürülen 5 kişinin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Rabbim! Yeryüzünde zalimlerden hiç kimseyi bırakma!
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD 'de 2020 ve 2021 çok büyük olaylar olacak diyotlar hem para krizi hemde silâhlı mücadele, 50 milyon insanı hapsedecek kamplar kurulmuş
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar için normal, rüzgar eken fırtına biçer,
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel silahlanma on acı gerçekleri ,ülkemizde tabancası pompalı tüfeği olmayan kalmadı ,hergün silahlı cinayet haberleri ,BİREYSEL SİLAHLANMA DURDURULSUN
    Cevapla
  • Türküngücü 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar çin çok büyük intikam alacak abd ye gitmeyin
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar