Türk hackerlar Rusya Savunma Bakanlığının sitesini hackledi

Türk hackerlar, Rusya Federasyonu'nun Savunma Bakanlığı'na ait internet sitesini hackledi. Siteyi ele geçiren Türk hackerlar, siteye İstiklal Marşı videosu ve 'Her Türk Asker Doğar' yazılarını ekledi.

Türk hackerlar Rusya Savunma Bakanlığının sitesini hackledi
Türk hackerlar Rusya Savunma Bakanlığının sitesini hackledi
GİRİŞ 28.02.2020 22:54 GÜNCELLEME 28.02.2020 23:08
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Türk hackerlardan Rusya'nın en güvenli bölgesine saldırı gerçekleştirildi. Rusya Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde Türk bayrağı dalgalandı. Hackerlar, ''Her Türk asker doğar'' sözlerini ise sitenin ortasına yerleştirdi.

SAYFADA İSTİKLAL MARŞI PAYLAŞTILAR

Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı'na ait resmi internet sitesinin alt domaininin az önce ele geçirilmesiyle Türk hackerlar bir kez daha kendilerini gösterdi. İdlib'de yaşanan acı olay sonrasında Rusya ile Türkiye arasındaki gelişmelerden dolayı böyle bir adım attığı düşünülen hackerlar, sitede bir de İstiklal Marşı paylaştı.

İnternet tarayıcısının sekmeler bölümünde yer alan ve ele geçirilen internet sitesine ait olan kısımda ise dalgalanan bir bayrak ve hemen yanında "TSK BURADA" yazısı beliriyor. Konu hakkına henüz resmi bir açıklama gelmediğini de belirtelim.

YORUMLAR 54
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    yav yapmayin su sacmaliklari. Buna hacklenme bile denilmez. Sisteme filan girdikleri yok, anasayfayi hackliyor, abartmayin.
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu hacker lar desteklenmeli bence çok iyi 1 yazı yazmışlar 1 ölürüz Allahın izniyle 1000 doğarız her Türk asker dogar bizim askerimiz Allah rızası için adaletli merhametli siz bunu bilemezsiniz
    Cevapla
  • RÖNT 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun size
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    hedef laziye ve kamışlı olmalı rusyanın planlarını tamamen bozmalıyız.
    Cevapla
  • MiSaFiR 4 yıl önce Şikayet Et
    BM'nin Suriye'ye gelmesini kabul etmek, İsrail'i Türkiye'nin KOMŞUSU olmasını kabul etmek demektir. Nato'nun askeri İNSAN GÜCÜ desteğini değil, askeri SİLAH GÜCÜ desteğini kabul etmeliyiz. Aslında, Suriye'nin askeri gücüne büyük kayıplar verdirmek bir işe yaramıyor, çünkü hemen Rusya'dan yenileri geliyor. ÇÖZÜM; zor olabilir ama, İSTİHBARİ çalışmalarımız ile SADECE ESEDİN YOK EDİLMESİDİR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak