'Türkiye tehdit edilirse güç kullanmakta tereddüt etmeyecek'

Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu: ''Türkiye savaş istemiyor ama güvenliği tehdit edilirse de güç kullanmakta tereddüt etmeyecek''

GİRİŞ 29.02.2020 01:51 GÜNCELLEME 29.02.2020 08:25
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

BM Güvenlik Konseyi toplantısında açıklamalarda bulunan Türkiye'nin BM Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, "BM Güvenlik Konseyi savaş suçlarına 'dur' demeli" ifadeleri kullandı.

 

 

''SURİYE TEMSİLCİSİ UTANMADAN MİLYONLARCA SURİYELİ'YE TERÖRİST DİYOR''

Sinirlioğlu konuşmasında, "Türkiye savaş istemiyor ama güvenliği tehdit edilirse de güç kullanmakta tereddüt etmeyecek. BM Güvenlik Konseyi savaş suçlarına 'dur' demeli.'' açıklamasında bulundu.

 

 

''MUHALİF VE TÜRK ASKERİ ARASINDAKİ FARKI GEREKİRSE ÖĞRETİRİZ''

Sinirlioğlu rejimin Türkleri hedef aldığını belirterek, ''Türk askerleri hedef alınmaktadır. Türk askerleri bu pis savaşa çekilmek istenmektedir. Yıllardır muhalif güçler öldürülmektedir. Bu sefer doğrudan Türkleri hedef aldılar. Bazı sözleşmeli askerler bu farkı bilmiyor olabilirler ancak öğrenmek istiyorlarsa onlara öğretiriz. Biz sizlerden minnettarlık değil sorumluluk paylaşımı istiyoruz. Bu yüzden binlerce sivilin hayatı hepimizin sorumluluğunda. Hala Suriye temsilcisi utanmadan, milyonlarca evinden edilmiş Suriyeli'nin "terörist" olduğunu söylüyor." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 35
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAZI Olsun
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump Reise sormuş, bu Putin ne istiyor diye. Aynen sizin yapmak istediğinizi. Hedef Türkiye. Amerikanın isteği, kuzey Iraktan başlayan Suryenin kuzeyi ile devam eden ve Afrinde biten bir YPGPKK koridoruyla Türkiyeyi çembere almaktı. Çok şükür o hevesleri kursaklarında kaldı. Fırat kalkanı ve zeytin dalı operasyonlarıyla onu bitirdik. Rusyanın hedefi ise Ermenistan, İran, Irakın güney Şii bölgesi, Suriyenin güneyi Halep ve m5 karayoluyla İdlibi Şama bağlayarak Şii hattıyla Akdenize inip Türkiyeyi çembere almaktı. Onu da şimdi bitiriyoruz Allahın izniyle .
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün Recep Tayyip Erdoğan ın açıklamalarını iyi okuyun, bunlar harika açıklamalar. Reis karnından konuşmuyor, tüm muhalefete ve dünyaya gerçeği haykırdı. Biz bu gün askerimizi çeksek, terör duracak mı, buradaki güçler emellerinden vazgeçecek mi. Hedef Türkiyedir, Suriyeyi insansızlaştırdıktan sonra sıra Türkiyeye gelecektir. Ancak muhalefetin lideri Kemal Kılıçdaroğlu sırf mezhepçi yaklaşımı ve öteden beri İslam düşmanlığı çerçevesinde bunu kabul etmemektedir.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi bir konusma yapmis
    Cevapla
  • Neco 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ordumuza yardım etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi