Son dakika: ABD üssüne 10 tane füze! Ölen askerler var! Sıcak saatler

Son dakika haberi: Irak’ın başkenti Bağdat’ta, ABD’li askerlerin bulunduğu Taci Askeri Üssü’ne 10 füzeyle saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda ABD ve İngiliz askerlerden ölenlerin olduğu bildirildi.

Son dakika: ABD üssüne 10 tane füze! Ölen askerler var! Sıcak saatler
Son dakika: ABD üssüne 10 tane füze! Ölen askerler var! Sıcak saatler
GİRİŞ 11.03.2020 23:42 GÜNCELLEME 11.03.2020 23:51
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Irak hükümetine bağlı Güvenlik Medya Ağı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağdat’ın kuzeyinde, ABD askerlerinin bulunduğu Taci Askeri Üssü’ne 10 adet katyuşa füzesi atıldı. 

ÖLEN ASKERLER VAR

Irak’ta Taci Askeri Üssü'ne düzenlenen roketli saldırıda 2 Amerikan askeri ve 1 İngiliz'in öldüğü, 11 askerin yaralandığı bildirildi

 

Irak’ta ABD askeri üslerine daha önce de füzeyle saldırılar düzenlenmişti. 

 

 

YORUMLAR 83
  • sivasli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani niye savaş çıkmadı. Neden herkes suspus.
    Cevapla
  • By Debeş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu kayıkçı kavgasını
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın kendisi Irakta'ki uşaklarına kendisini vurduruyor. Amaç İran'a düzenlenecek operasyonun önünü açmak. Eğer iddia edildiği gibi ABD ile İran arasında bir danışıklı dövüş olsaydı Amerikan parlamentosu İran'a savaş açma yetkisini Trump'ın elinden almazdı. Çünkü Amerikanın ekonomisi bir İran savaşını kaldıracak durumda değildir. Bunun için yetkiyi Tramp'ın elinden aldılar. İnşallah Amerika hiçbir zaman İran'a savaş açacak gücü bulamayacak. İran'ın vurulması demek yeni bir Suriye demek, görüyorsunuz işte Suriye'den dolayı başımıza neler geldiğini. Şimdi İran vurulsa bu sefer aynı manzarayı İran'dada göreceğiz.
    Cevapla
  • Eray akalin 4 yıl önce Şikayet Et
    İranin initikamini tamamını alması için kimseden izin almasına gerek yoktur
    Cevapla
  • canturk 4 yıl önce Şikayet Et
    ıranın hayalet komutanın olmedıgını zaten hayalet lakabı olan komutanın yuzugunu bır ele takıp sıhayla vurdukları yere atıyorlar ve ıran cıngına donmus oluyor abd ye tehdıtler savuruyor bos arazılere fuzeler atıyor abd bunu bahane edıp zaten yokolma derecesıne gıren pkk yı yenıden canlandırmak petroıt koruması aldında dahada gelıstırmek ıcın kapalı alan yaratıyor bızm sıhalarımız ve f16 larımız sureklı kandıl ve pkk ya fuze yagdırıyor basını kaldıramayan pkk operasyon yapamıyor abd petroıtleri o bolgeye konuslandırabılmek ıcın ıran abd kırızı cıkartılıyor ıranda ısın ıcınde oldugunu dusunuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı