ABD askerinin olduğu üsse saldırı

Irak'ta ABD ve uluslararası koalisyon güçlerine ait askerlerin konuşlu olduğu Bağdat'taki Taci Askeri Üssü'ne bir hafta içinde 2'nci defa füze ile saldırı düzenlendi.

ABD askerinin olduğu üsse saldırı
ABD askerinin olduğu üsse saldırı
GİRİŞ 14.03.2020 11:26 GÜNCELLEME 14.03.2020 11:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yerel medyaya konuşan Iraklı güvenlik yetkilileri, Bağdat'ın kuzeyindeki Taci Askeri Üssü'ne katyuşa füzelerle saldırı düzenlendiğini ifade etti.

Yetkililer, saldırıda herhangi bir can kaybının meydana gelip gelmediğine ilişkin açıklama yapmadı.

Öte yandan yerel medyada, saldırıya ilişkin paylaşılan ilk görüntülerde, bölgeden yoğun olmayan bir dumanın yükseldiği görüldü.

Taci Askeri Üssü'ne, 11 Mart'ta yine katyuşa füzelerle düzenlenen saldırıda 2 ABD ve 1 İngiliz askeri hayatını kaybetmiş, 12 asker de yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Husein gul 4 yıl önce Şikayet Et
    benim diyecegim şu ki turkye de abd nin usleri ni adana dan çikart sin ab ulke leri nin kin oyle NATO usleri ni de kapatalim hatta inanmiyacak siniz ama israelin malatya korecik de usu var pnu da kapatalim.biz israeli abd yibirakip gelip surye nin devleti esad la ugraşiyoruk .inanmiyacak siniz ama 22 ulke arap ulkeleri nin için den ki turkye le iran arap degil 21 tane arap ulkeleri nin için de en dik duran başi dik duran israelin abd nin zorbalik larina dik duran ulke surye di ve devlet leri di ve abd israel pilan çekdi bu hal oldu surye de biz niye israelin karşi sin da dik duran ulke ve devlet e karşi çikak ki asil israel turkye iran surye zarar verir esad surye degil
    Cevapla
  • 342 4 yıl önce Şikayet Et
    iran gibi iki tane ülke daha olasaydı iranın kendine daha güveni gelirdi ve tüm zalim haçlılara iki tane daha iran olsaydı yeterdi 10 tane türk ülkesi varki ne olmuş hangi islam ülkesinin imdadıne yetiştiler örnek orta asya türk devletleri arakanlı rohingalı müslümanlara yardım ettilermi
    Cevapla
  • aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan iran amerikayı ıraktan çıkarmaya kararlı.Korovanın ilacı da yavaş yavaş bulunmaya başladı.Çin de zaten amerikayı suclu buluyo.Yani çin eninde sonuunda bunun intikamını amerikadan alacağına göre,iran yine ekonomk olarka ilerde nefes alabilir. Sonuçta iran yine ıraktaki emeline devam edip amerikayı perişan edebilir.
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğu'dan yükselecek 1 kıyamet alameti olan ateş görüneceğe benziyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi