Azerbaycan'dan gelen haber yüzleri güldürdü!

Tüm dünyanın binlerce koronavirüs ölümleri ile karşılaştığı bugünlerde Azerbaycan'dan iyi haber geldi. Yapılan açıklamada, koronavirüs salgınına yakalanan 4 hastanın, tedavi sonrası iyileştiği belirtildi.

Azerbaycan'dan gelen haber yüzleri güldürdü!
Azerbaycan'dan gelen haber yüzleri güldürdü!
GİRİŞ 19.03.2020 06:15 GÜNCELLEME 19.03.2020 06:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Bakanlar Kurulu'na bağlı çalışan Operasyon Karargahı, Azerbaycan'da koronavirüsü pozitif olan 4 kişinin daha hastanedeki tedavileri sonrasında iyileştiğini açıkladı.

KORONAVİRÜSÜ YENEN KİŞİ SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüse, kardeş ülke Azerbaycan'da şu ana kadar 34 kişide rastlandı. Bu vakaların toplamda 10'u tedavi edilerek sağlığına kavuşarak kurtulurken aktif olarak 23 kişinin tedavisi devam ediyor. Öte yandan Bu hafta ölümcül salgının pençesinden kurtulan kişi sayısı 4 olarak açıklandı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Azerbaycan'da toplam tedavi altında bulunan aktif koronavirüs vaka sayısı 23 olarak bildirilirken şu ana kadar 1 Azerbaycan vatandaşı virüs sebebiyle hayatını kaybetti.

TEDBİRLER ARTIRILDI

1 ölüm vakasının yaşandığı Azerbaycan'da, yeni tip koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla ülke genelinde sıkı tedbirler alındı. Bakanlar Kurulundan yapılan açıklamaya göre, kültürel ve sportif etkinlikler de dahil olmak üzere ülke çapındaki tüm kitlesel etkinlikler 1 ay süreyle ertelendi. Sinemalar, müzeler, tiyatrolar, eğlence merkezleri ve spor salonlarının faaliyetleri askıya alınırken, düğünler de yasaklandı.

YORUMLAR 7
  • karantina 4 yıl önce Şikayet Et
    komple uçak seferleri durdurulmalı bilhassa afrika avrupa oraya yaydı sağlık sistemi sıfır tanzanyadan aktarmalı gelenler var mesele ulusal
    Cevapla
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Afrika’da hiç yaygın değil, aksine temiz bilinen Avrupa’da yaygın. Türkiye ye de de Avrupa dan gelenler yaygınlaştırdı zaten.
    Cevapla
  • Mr spak 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim üç hafta saglamlar evden çikmazsa insallah hastalarda evinde yada hastahanede şifa bulurlarsa Akabinde hudutlardan uyduruk kontrol değil gerçek kan testi ile yabanci içeri alirsak Insallah rabbimin rahmeti ile felaha variriz.
    Cevapla
  • Doğruluk 4 yıl önce Şikayet Et
    Azeebaycan bir ülke degilki burası zulümler ülkesi.
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gel Bide Burdan Bak
    Cevapla
  • Bey kardes 4 yıl önce Şikayet Et
    hayat durmuş bir kelimeyle. ama doğru kararlar almışlar bence. bizlerde az sabr edelim toplum yerlerden kaçınalım. İnşAllah yeneriz bu virüsü
    Cevapla
  • Necmettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten doğru hatta 1 ay sokağa çııkma yasağıda uygulasalar dha iyi olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar