Almanya'daki TRT ofisine ikinci tehdit mektubu

Almanya'nın başkenti Berlin'de faaliyetlerine yeni başlayan TRT Deutsch'un ofisine ırkçı grup tarafından ikinci kez tehdit mektubu gönderildi.

Almanya'daki TRT ofisine ikinci tehdit mektubu
Almanya'daki TRT ofisine ikinci tehdit mektubu
GİRİŞ 20.03.2020 17:32 GÜNCELLEME 20.03.2020 17:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT Deutsch Yayın Yönetmeni Kaan Elbir, yaptığı açıklamada, bir hafta içinde Nazi döneminde SS askerleri içinde yer alan özel bir askeri grubun ismini taşıyan ırkçı Prinz Eugen Grubu imzasıyla ikinci bir tehdit mektubu aldıklarını belirtti.

Mektupta domuz kafası resmi, İslam'a ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretlerin bulunduğunu kaydeden Elbir, "Tabii ki bu mektuplar bizi görevimizden yıldıramayacak." dedi. Elbir ayrıca, Yeşiller Partili siyasetçi Cem Özdemir'in TRT Deutsch'a yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım hakkında da "Sayın Özdemir, paylaşımınız ırkçıları basın özgürlüğü hakkımızı kısıtlamak için şiddet kullanmaya teşvik ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaan Elbir, polisin, mektup üzerinde parmak izi çalışması yapacağını söylediğini aktardı. TRT Deutsch ofisine, 17 Mart'ta Prinz Eugen Grubu imzalı bir tehdit mektubu yollanmıştı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Aslan baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kıskanıyorlar bu türküleri yahu..
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar aile fotolarını atıyor
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar Almanya’da Türk’ler Alman haberlerine baksın niye Türk haberlerine bakıyorlar diyorlar. Madem Almanya’da TRT’nin varlığından rahatsız oluyorsunuz bende o zaman ülkemde ki Alman vakıflarından, okullarından ve üniversitelerinden rahatsız oluyorum. Türk gençlerinin ahlakını bozmak için, ana babadan koparmak için her şeyi yapıyorlar. Okullarda resmen kendi milletine, devletine düşman Batı hayranı değişik nesiller yetiştirmeye çalışıyorlar. ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa Türkiye’de +90 diye bir YouTube kanalı açtı fitne, fesat yaymak için. Bu saydığım ülkelerden Türkiye’nin yararına ne oldu bugüne kadar ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı