Doktorlar korona dehşetini anlattı! Konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar

Dünyayı kasıp kavuran ölümcül yeni tip virüs Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 300 bini geçerken, ölü sayısı 13 bine yaklaştı. Avrupa'da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa'da doktorlardan ciddi uyarılar geldi.

GİRİŞ 22.03.2020 22:01 GÜNCELLEME 22.03.2020 23:01
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaşan kişi sayısı dünya genelinde 300 bini aşarken,  virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 12 bin 800'ü geçti. Dünyayı kabusa çeviren virüsle ilgili tehlikenin boyutunu ortaya çıkaran peş peşe açıklamalar geliyor.

FRANSIZ DOKTORLAR: KONUŞARAK GELİYORLAR, 2 SAAT SONRA BOĞULUYORLAR

Avrupa'da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa'da doktorlardan önemli uyarılar geldi.

fransa, koronavirüs

Binlerce korona hastasının tedavisinde görevli doktorlar yaptığı açıklamada, ''Son 24 saatte Paris bölgesinde hastanelerde %20’lik artış var. Hastaların %35’i daha solunum cihazına bağlı.İçeriye konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar. Lütfen dışarı çıkmaktan vazgeçin. Bu hayal dahi edemeyeceğiniz kadar ciddi.'' ifadelerini kullandı.

FRANSA'DA ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yaşamını yitirenlerin sayısı 674'e çıktı.

Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Jerome Salomon, düzenlediği basın toplantısında, virüs tespit edilen kişi sayısının 1559 artışla 16 bin 18'e yükseldiğini belirtti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 57
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Zina ve faizin artmasına bağlı olarak korona virüs ortaya çıkmıştır.insanlar bu gibi günahları işlemekte ısrar ettikçe bela ve musibetlerde de artış olacaktır.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada zina ve faizin artmasına bağlı olarak bela ve musibetlerde de artış olduğu gözleniyor.korona virüs ve çekirge istilası bunun en açık göstergesidir.insanlar bu gibi günahları işlemekte ısrar ettikçe daha büyük bela ve musibetlerle karşılaşmaları kaçınılmazdır.Ben ALLAH'IN zavallı ve gariban kulu murat.
    Cevapla
  • çağdaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililer zor kullanmaya başlasın türkiyede, kibar kibar uyarıyor birkaç polis takmıyorlar.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba kullanılan tedaviden dolayı bu atak oluşuyor olabilir mi. Değilse zamanında gelmeyenler evde ve yolda hayatını kaybediyor olması lazım.
    Cevapla
  • Hulya 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hiç aklıma gelmemişti ilginç bir soru ve bu sorunun cevap bulmadı gerekiyor. Bir de aşırı korkunç tasvirle yapılan haberlerin orjinal dilde bilimsel kaynaklarını gormek istiyoruz.
    Cevapla
  • Ali baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar cahil cühelanın yaşadığı ülkede idareci olmak en zor iş olsa gerek. Ne yapsın Recep Tayyip Erdoğan, herkesi zincirle eve mi bağlasın ? Hastalık yayılıp, ölümler artınca da "Nerde bu devlet ?" diye şikayet et...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı