Almanya duyurdu! Ülkede görüldüğünden bu yana...

Almanya koronavirüs salgınında alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladı. Virüsün ülkede görüldüğü tarihten bu yana ilk kez, salgının durağan bir döneme girdiği duyuruldu.

Almanya duyurdu! Ülkede görüldüğünden bu yana...
Almanya duyurdu! Ülkede görüldüğünden bu yana...
GİRİŞ 24.03.2020 06:39 GÜNCELLEME 24.03.2020 07:26
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Almanya Halk Sağlığı Enstitüsü Başkanı Lothar Wieler, yaptığı son dakika açıklamasında, Almanya'daki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yaşanan artışın, sosyal mesafe önlemleri sayesinde ilk kez durağan bir döneme girdiğinin işaretlerinin görüldüğünü açıkladı.

 

 

Wieler, "Salgındaki büyüme eğrisinin hafif bir şekilde düzleştiğine dair işaretler görüyoruz, ancak bunu çarşamba günü kesin olarak onaylayabileceğim" ifadelerini kullandı.

Weiler, Almanya'da şimdiye kadar alınan okul kapatma, el yıkama talimatları ve halka açık toplantıların durdurulması gibi tedbirlerin oldukça etkili olduğunu açıkladı.

 

 

ÖLÜ SAYISI 111'E ÇIKTI

Almanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ölenlerin sayısının 111'e yükseldiği belirtildi.

John Hopkins Üniversitesi ve yerel sağlık makamlarından derlenen rakamlara göre, ülkede vaka sayısı 26 bin 220'ye, dün 94 olan hayatını kaybedenlerin sayısı da 111'e yükseldi.

Robert Koch Enstitüsü Başkanı Lothar Wieler, yaptığı açıklamada, Almanya'da iyileşenlerin sayısının 2 bin 809 olduğunu belirtti ancak iyimserlik için henüz erken olduğunu vurguladı. 

YORUMLAR 15
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde eğitim de şöyle olmalı önce ahlak sonra trafik sağlik her kural ögretşlmeli sona din en bunlardan yani 1 sene ahlak 2 sene ahlak ve din 3 ahlak din ve kurallar ve uygulama sonra. Türkçe matematik dem artık ne varsa bu model en güzeli olur
    Cevapla
  • Güvenme Rakamlara 4 yıl önce Şikayet Et
    Rakamlar yalan. Almanya, İran, Çin,Rusya, Hindistan gibi ülkelerden gelen rakamlara bakılarak bu hastalık hakkında fikir yürütmek yanlıştır. Adamlar işin kolayını bulmuş, ölenleri "yüksek ateş, solunum yetmezliği vb" sebeplerle gösterip gömüyorlar. Almanya'daki tek bilinç devlet fetişizmi. Adamlardaki koyu milliyetçilik herşeyin üstünü örtüyor. En büyük şirketleri emisyon skandalıyla tüm dünyayı kandırırken böyle "milli" bir konuda doğru söylediklerini mi sanıyorsunuz?
    Cevapla
  • TATAROGLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya aciklamiyor fazla vaka var sansürlüyorlar.Ben Almanyada yasiyorum sadece disari cikma yasagi getirdiler.Türkiyedeki gibi dezenfekte olayi yok otobüslerde parklarda caddelerde hic bir önlen yok.
    Cevapla
  • Ay Yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya da yasiyorum. Devlet önlem aldi. Halk uyguluyor. Doktorlar birer birer hasta aliyor. Pastaneler desen öyle. Halk zorunlu olmadikca disari cikmiyor. Hep mesafe var. 2 kisiden fazla disarida dolasamazsin. Ceza yersin. Halk tam kurala uyuyor
    Cevapla
  • Celal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey abede ey abe ey içimizdeki işbirlikçi zihniyetler neredesiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti