Fransa'da bir günde rekor ölüm!

Son Dakika Haberi; Fransa bugün, "bir günde kaydedilen en yüksek ölüm" sayısına ulaşıldı. Ülkede Kovid-19'dan ölenlerin sayısı, son 24 saatte 365 artarak 1696’ya yükseldi.

Fransa'da bir günde rekor ölüm!
Fransa'da bir günde rekor ölüm!
GİRİŞ 26.03.2020 22:25 GÜNCELLEME 26.03.2020 23:52
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Fransa Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Jerome Salomon, düzenlediği basın toplantısında, virüs tespit edilen kişi sayısının 3 bin 922 artışla 29 bin 155'e yükseldiğini söyledi.

 

 

Virüsü taşıyanlar arasında yoğun bakımda tedavi görenlerin sayısının 3 bin 375'e çıktığını aktaran Salomon, tedavi olduktan sonra hastalığı atlatan kişi sayısının da 4 bin 948'e yükseldiğini ifade etti. 

- 16 YAŞINDA BİR ÇOCUK VİRÜSTEN ÖLDÜ 

 

 

Salomon, salgın nedeniyle son 24 saatte 365 kişinin daha yaşamını yitirdiğini ve böylece hayatını kaybedenlerin sayısının 1696'ya yükseldiğini bildirdi.

Virüsten ölenlerin arasında Paris'in de içinde bulunduğu Ile-de-France bölgesinde yaşayan 16 yaşındaki bir çocuğun olduğunu aktaran Salomon, virüsün yeni belirtileri olarak değerlendirilen koku ve tat kaybının Çin'deki hastalarda görülmediğini kaydetti.

Ülkede bugün, "bir günde kaydedilen en yüksek ölüm" sayısına ulaşıldı.

- 257 POLİSİN KOVİD-19 TESTİ POZİTİF

Bu arada, polis sendikası Alternatif'ten paylaşılan bilgiye göre, 257 polisin Kovid-19 testi pozitif çıktı ve 10 bin 131 polis karantinada tutuluyor.

Ülke genelinde serbest dolaşımı sınırlandırmayı denetleyen polisler, maske yetersizliğine tepki göstermişti.

- EKONOMİK FAALİYETLER YÜZDE 35 DÜŞTÜ

Fransa Ulusal İstatistik ve Ekonomik Çalışmalar Enstitüsü (INSEE), yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle serbest dolaşımın sınırlandırılmasının ülkede ekonomik faaliyetlerinin yüzde 35 oranında düşmesine neden olduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 54
  • MSÖ 4 yıl önce Şikayet Et
    Günahlarımızı ve Hatalarımızı itiraf edip Tövbe edelim. Tedbirlerimizi de almayi unutmayalim. Allah herşeyi gören ve bilendir.
    Cevapla
  • turk 4 yıl önce Şikayet Et
    korona 1 değil ki mutasyonu 5 - 6 tane hangisi güçlü etkisi var bilemiyoruz.
    Cevapla
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde de insanlar fasla rahat bu hastalığın ciddiyetinde değiller ,bakıyorsun sokakta pazarda insanlar dip dibe bulaşma riski çok yüksek.o yüzden sokağa çıkma yasağı gelmeli ki hastalık zinciri kırılsın.
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüs " Canlı bile sayılmaz" Beyni Aklı,Gözü, Kulağı yok. İnsan' da Bunların Hepsi var Ama! Virüsten daha ÖLÜMCÜL ve TEHLİKELİ Vicdan yok, İnsaf yok, Acıma yok, yok. Fosfor, Salin gazı, Varil, Misket, Atom, Süper sonik Bombalar. Bunlar NE İÇİN ÜRETİLDİ ? Bunlar Virüs ün öldürücülüğünden daha mı güçsüz, Bu bombalar silahlar ile 1 Günde öldürülen insanlardan daha mı fazla İnsan öldürüyor? Dün EKOMOMİSİ, ASKERİ, SİLAHLARI ile TEHDİTLER ile DÜŞMANLIK da 1 numara Ülkeler Virüs için Bu gün G "20" DÜNYA DAYANIŞMA ve BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR demesi CORANA "19" Dünya ÇARESİZ, ACİZ, DEV ÜLKELER İNSANDAN DAHA AZ TEHLİKELİ ve ÖLÜMCÜL bir Virüs KARŞISINDA
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Akademik çalışan biri olarak. Tedavi önerim dikkate alınmadı,
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Neykidi öneriniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar