İran'dan gelen askerler, rejim askerlerine koronavirüs bulaştırdı

Suriye’de Esad güçlerinin kendi aralarında gizli olduğu ifade edilen telefon konuşmaları ortaya çıktı. Konuşmalara göre, İran’dan gelen askerler, rejim güçlerine koronavirüs bulaştırdı. Rejime ait 11 askerde koronavirüs tespit edildi.

İran'dan gelen askerler, rejim askerlerine koronavirüs bulaştırdı
İran'dan gelen askerler, rejim askerlerine koronavirüs bulaştırdı
GİRİŞ 30.03.2020 13:14 GÜNCELLEME 30.03.2020 13:14
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Suriye’de resmi kaynaklar 9 koronavirüs vakası tespit edildiğini açıkladı. Ancak son dönemde ortaya çıkan Esad rejimindeki askerler arasındaki gizli olduğu ifade edilen telefon konuşmaları, koronavirüsün rejim askerlerinde de görüldüğünü ortaya çıkardı. Askerlerin telefon konuşmalarına göre, Kafr Nabl ve Maaret el Numan köylerindeki bazı rejim güçlerinde virüs semptomları görülmesinin ardından yetkililerle iletişime geçildi.

Vakaların bazıları ambulanslarla İdlib yakınlarındaki Han Şeyhun köyüne, diğerleri ise Hama kentindeki hastaneye götürüldü. Suriye Milli Ordusu tarafından ortaya çıkarıldığı bildirilen 11 rejim askerinde koronavirüs tespit edildiği kaydedildi.

Esad rejiminin geçtiğimiz hafta İran’dan asker takviyesi gerçekleştirdiği, rejim askerlerine de koronavirüsü gelen askerlerin bulaştırmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepisi kirilir Ìnşallah
    Cevapla
  • Husein gul 4 yıl önce Şikayet Et
    bun dan bize ne gelip de butur şey ler edince kendi işimize bakalim biz de kaç kaç dir onu şeffaf landrin bakan koca her gun demej veriyor ama bir dedigi o bir ki dedigi ni tutmuyor
    Cevapla
  • murat çingiş 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah hepsi kırılır, kafir baas rejiminin cani askerleri.
    Cevapla
  • Ali Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Eset in 2 genarali öldü,,kız kardeşi Büşra tedavi altında,Eset Şam dışında kırsal bir alanda saklanıyor.
    Cevapla
  • kisai 4 yıl önce Şikayet Et
    berbat ve bedbaht olasınız! öldürdüğünüz mazlum çocuk, kadın, ihtiyar, kim varsa hem bu dünyada hem de ahirette elleri yakanızda olsun! ettikleri beddualara düçar olasınız! alçak iran askerleri ve esedin itleri, alçak iran yönetimi, alçak esed ve avanesi..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri