İsrail'den insanlık dışı muamele: Koronavirüs hastası Filistinliyi yol kenarına bıraktılar

İsrail'in Filistinlilere zulmü devam ediyor. Koronavirüse yakalandığı için nefes almakta zorlanan ve hareket etmekte dahi zorlanan Filistinli vatandaşı yol kenarına olduğu gibi bırakan İsrail, insanlıktan uzak olduğunu bir kez daha gösterdi.

İsrail'den insanlık dışı muamele: Koronavirüs hastası Filistinliyi yol kenarına bıraktılar
İsrail'den insanlık dışı muamele: Koronavirüs hastası Filistinliyi yol kenarına bıraktılar
GİRİŞ 31.03.2020 18:50 GÜNCELLEME 31.03.2020 18:50
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinin batısındaki Beit Sira köyünün girişindeki İsrail kontrol noktası yakınında hasta bir Filistinli adam, İsrail güçleri tarafından yol kenarına atıldı.

 

 

İnsidearabia.com'da yer alana habere göre, görgü tanığı, yol kenarına atılan adamın son derece yüksek ateşi olduğunu, vücudunu zar zor hareket ettirebildiğini ve nefes almakta zorlandığını söyledi.

Filistin hükümeti işgal altındaki Batı Şeria ile abluka altındaki Gazze Şeridi'nde yeni tip koronavirüse yakalananların sayısının 117'ye yükseldiğini açıkladı.

 

 

5 Martta Filistin Sağlık Bakanlığı, Beytullahim ve Eriha kentlerinde tüm eğitim kurumları ile cami ve kiliselerin 14 gün süreyle kapatıldığını açıklamış, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da daha sonra yayımladığı bir kararnameyle Kovid-19'la mücadele kapsamında ilan edilen 14 günlük olağanüstü halin 1 aya çıkarılması talimatını vermişti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 31
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Batı'yı Yahudilerden nefret ettiren ve 500 yıl aradan sonra dahi nefret edilmelerine sebep olan dinlerini Faşist, Sadist ve Nefret dinine çevirmeleridir. Kendilerinden başkasını insan görmeyen ve kendileri için köle olarak yaratıldığına inanan bu alçak, zalim ve hunhar insanlardan başka ne bekliyoruzki. Birde dünya bizden niye nefret ediyor diye safları oynamaları yokmu, melek görünmeye çalışan iblislerin ta kendileri.
    Cevapla
  • atmaca 4 yıl önce Şikayet Et
    Filistinliler dikkat etmeli . Bu itrail virüsü filistinlilerde daha çok yayılması için herşeyi yapar.
    Cevapla
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    biz bekliyoruz ve sabır ediyoruz.
    Cevapla
  • Cihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük mescidimiz den biri isgal altında muslanlar esir biz de burda muslaniz diye laf söylemek den başka ne yapıyoruz bunun adı cihat değil de ne biz mi muslumaniz sadece lafta Allah bize bunun hesabını Ergenç soracak
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    İyide İsrail insan değil ki kökün kurusun eeeey İsrail
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi