Türkiye ile ilgili skandal hareket! Almanlar yine yaptı yapacağını

Hamburg’da Önder Koca’ya mektup yollayan ırkçı kişi ya da kişiler, notta koronavirüs olduğunu iddia edip “Umarım virüs ailenize yayılır” diye yazdı.

Türkiye ile ilgili skandal hareket! Almanlar yine yaptı yapacağını
Türkiye ile ilgili skandal hareket! Almanlar yine yaptı yapacağını
GİRİŞ 01.04.2020 08:57 GÜNCELLEME 07.05.2020 22:10
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Almanya’da ırkçılar, Hamburg doğumlu Önder Koca’yı ve ailesini hedef aldı. Koca’nın posta kutusuna mektup bırakan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, mektuba koronavirüs bulaştırdıklarını yazdı. Evli ve iki çocuk babası 28 yaşındaki Önder Koca, “Posta kutumu açtığımda isimsiz bir mektup buldum. Açıp okuduğumda şok oldum. Mektupta ‘Size bir sürprizim var. Bende korona var. Bu mektuba da birçok kez öksürdüm, her tarafını da yaladım. Bu dünyadan tek başıma gitmeyeceğim. Benim son misyonum çocuklarıma ve torunlarıma yabancıların olmadığı bir Almanya bırakmak. Öl, yavaş yavaş öl. Almanya’yı Almanlara bırak. Sizlere kötülük diliyorum, umarım virüs aileniz içinde hızlı yayılır’ sözleri yer alıyordu. Hemen ellerimi dezenfekte ettim. Polise başvurdum” dedi. Koca, durumu Türkiye’nin Hamburg Başkonsolosluğuna da bildirdiğini anlattı. 

 


‘BİZLERİ TEDİRGİN ETTİLER’

Hamburg sağlık yetkililerine müracaat ettiğini belirten Koca, “Ne tür önlemler almam gerektiğini sordum. Bana söylediklerine göre kağıttan virüsün bulaşması çok ama çok düşük bir ihtimal. Ama ona rağmen bir hafta işe gitmememi ve kendimi karantinaya almamı önerdiler. Herhangi bir belirti olunca da kendilerine başvurmamı istediler. Böyle bir mektup almak bizi korkutmadı ama tedirgin etti” dedi.

 

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 63
  • Ingmar Wolker 4 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman diyorum burası "BUNDESREPUBLIC DEUTSCHE-TERRORLAND" .... Burada İslam ve Türkiye düşmanı her türlü terör faaliyeti ve terörist sebest ve devlet himayesi altındadır...
    Cevapla
  • Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüs bulaşmış orda o insana etki vermiyorsa.Allah ın iznizle.. Yalasada öksürsede hepsi nafile. Bu salginda heryerde virüs var hepimiz enfekteyiz.. Biiznillah çoğu insanda Bağışıklık hergün %70 ini etkisiz hale getirdikçe Infekte olmamış gibi hissetmiyoruz ve zararı olmuyor..
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya kazık çakacak değiliz ya, sonuçta herkes bu arabadan vakti geldiğinde inecek. işini bilen bu hastalıktanda şehitlik kapısını aralayabilir. Allah'a emanet olun.
    Cevapla
  • birak almanlari 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada tanidigim birir korona oldu hastane alamdi ilac vermediler evde kendi basina iyi oldu. kimse ilgilenmedi, agir hastaydi sansi vardi genc di.
    Cevapla
  • TuncTunc 4 yıl önce Şikayet Et
    virus gibi tehlikeli millet.Ne zaman ne yapacagi asl beli olmayan temel kültürünü barbarlikdan alan millet.Eger hitler dünya sava$ini kazansa idi asla $üpheniz olmasin hitlerin her sokakda veya meydanlarda kocaman heykelleri olcakdi..Bunlarin Mercedes´BMW lerine aldanmayin temel kütürleri hacli zihniyetidir..insan haklari hak hukuk gu guk özgürlük gibe kelimeler hep ama hep yanliz kendileri icinde gerisi show´dur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı