Rusya'dan ABD'ye tıbbi yardım desteği

Rusya, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ABD'ye tıbbi ekipman gönderdi.

GİRİŞ 01.04.2020 12:22 GÜNCELLEME 01.04.2020 17:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, tıbbi ekipman ve maske taşıyan uçağın Moskova bölgesindeki Çkalovsk Askeri Havaalanı'ndan ABD'ye gittiği kaydedildi.

 

 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, dün, "Rusya tarafından ABD'deki kötü epidemiyolojik durum kapsamında tıbbi ve koruyucu ekipman yardımı teklif edildi. Trump, bunu şükranla kabul etti." ifadelerini kullanmıştı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump, 30 Mart'ta telefonda görüşmüştü. 

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah nurunu er veya gec tamamlayacak birbirinize yardiminizinda faydasi olmayacak.
    Cevapla
  • battal44 4 yıl önce Şikayet Et
    zor duruma dusenin maskesi de duser, hani birbirlerini cekemiorlardi, hepsi herzaman bi palavradan ibaretti,, rusyanin eski krali avrupa kralliklarina akraba,, abd ne avrupanin bi kac ulkesi Amerika kitasini isgal edenler,, kan baglara bakildiginda bunlar zaten akraba,, sadece dunyayi dize getirmek amacla iyi polis kotu polis oldular herzaman,, rusya korkuttu Amerika rahatlatti ( guya ),,
    Cevapla
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu abd sowyet şimdiki rusya çekişmesini yıllarca yutturdular bu insanlara.İkisininde arkasında siyonist para babaları var. 1. ve 2.dünya savaşları müttefiki adamlar! Hatta 2.dünya savaşında ruslara muazzam abd askeri yardımı var.Yıllardır dünyayı beraber söğüşlediler.Tabiki birbirlerine yardım edecekler.
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu Müslümanlara yardim yapmayanlar ne oldu GAZZE ye kimse yardim yapan yoktu. Suriyeye vuranlar ne oldu ALLAH BÜÝÜK ÌŞDE daha bu iyi ğününüz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!