ABD'den Rusya'nın yardımı hakkında açıklama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ortagus, Kovid-19 pandemisine karşı Rusya'yla ortak çalışacaklarını söyledi. Ortagus, yazılı açıklamasında "Hepimizin hayatını tehdit eden ortak bir düşmanın üstesinden gelmek için birlikte çalışma zamanı" ifadelerine yer verdi.

ABD'den Rusya'nın yardımı hakkında açıklama!
ABD'den Rusya'nın yardımı hakkında açıklama!
GİRİŞ 02.04.2020 07:05 GÜNCELLEME 02.04.2020 07:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, yen tip koronavirüse (Kovid-19) karşı mücadele Rusya'dan gelen yardımlara ilişkin açıklamada bulundu.

Yazılı açıklamasında "ABD, Kovid-19 ile küresel mücadeleye kendini adamıştır. Dünya genelinde kriz müdahalesine ve insani eyleme cömert ve güvenilir bir katkıda bulunuyoruz, ancak bunu tek başımıza yapamayız" ifadelerine yer verdi.

'ORTAK DÜŞMANIN ÜSTESİNDEN GELMEK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMA ZAMANI'

"G20 ülkeleri geçen hafta koronavirüsü yenmek için birlikte çalışmaya karar verdiler ve kritik olarak ihtiyaç duyulan malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak için bu ülkelerle ve diğerleriyle yakın bir şekilde çalışıyoruz" diyen Ortagus, şöyle devam etti:

"ABD Başkanı Trump ve Devlet Başkanı Putin arasında 30 Mart'ta yapılan telefon görüşmesini takiben ABD, 1 Nisan'da New York'ta Federal Acil Durum Yönetim Kurumu'na (FEMA) teslim edilen solunum cihazları ve kişisel koruyucu ekipmanlar da dahil olmak üzere gerekli tıbbi malzemeleri Rusya'dan satın almayı kabul etti. Her iki ülke de geçmişteki kriz zamanlarında birbirlerine insani yardım sağlamıştır ve hiç süphesiz gelecekte de aynını yapacaktır. Hepimizin hayatını tehdit eden ortak bir düşmanın üstesinden gelmek için birlikte çalışma zamanı."

YORUMLAR 6
  • Einstein 4 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe doğaya bak gözle görülmez bir böcek ne abd ne rusya biraktı. Saten einstein demiş "dunyadan geriye bir avuc adam kalacak, bunlar da dunyayi temsil edecek, onlarin savasi da o kosullar icinde olsa olsa tasla sopayla olur" dünyanın sonumu geliyor acaba
    Cevapla
  • Deniz Kurdu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin dostlugunuzda düsmanliginiz gibi yalan olur goruyoruz birbirinizin yardimlarini caliyorsunuz insanlik yok icinizde
    Cevapla
  • Erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar aptal bunlar HALA DÜNYAYI BİZ KURTARIYORUZ HAVASINDALAR. SİZ HALA DEVLET OLMAYI ÖĞRENEMEDİNİZ. SİGORTASI OLMAYANLARI BİLE HASTANEYE ALMIYORSUNUZ BIRAKIN BU DÜNYAYI KURTARIYORUZ HAVALARINİ AHMAKLAR
    Cevapla
  • yani 4 yıl önce Şikayet Et
    hiç ayrılmadınız ki şimdi ayrı olasınız sözle ğösteriş yapıp duruyorsunuz şimdi her şey ortada...
    Cevapla
  • k-keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    yani demektirki dünyaya daha çok yayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?