Koronavirüs için 100 bin ceset torbası sipariş ettiler

ABD Federal Acil Durum Yönetim Ajansının (FEMA) Savunma Bakanlığından (Pentagon), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında kullanılmak üzere 100 bin ceset torbası talebinde bulunduğu iddia edildi.

Koronavirüs için 100 bin ceset torbası sipariş ettiler
Koronavirüs için 100 bin ceset torbası sipariş ettiler
GİRİŞ 02.04.2020 08:46 GÜNCELLEME 02.04.2020 10:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'de Kovid-19 kaynaklı vaka ve ölü sayısı hızla artarken, ülkede salgının beklenen bilançosuna yönelik hazırlıklara da hız verildi.

 

 

Bloomberg'de yer alan ve FEMA yetkililerine dayandırılan haberde, koronavirüs kaynaklı muhtemel ölümler için 100 bin ceset torbası talep edildiği ve bu talebin Pentagon'a iletildiği bildirildi.

Pentagon'un elindeki 50 bin ceset torbasını kuruma yakın zamanda göndereceği, kalan 50 bin ceset torbası için ise alım yapacağı kaydedildi.

 

 

Konuyla ilgili henüz Pentagon ve FEMA yetkililerinden resmi bir açıklama yapılmadı.

ABD Başkanı Donald Trump, önceki gün Beyaz Saray'da düzenlenen basın toplantısında "koronavirüs salgınında ABD genelinde 100 ila 240 bin arasında kişinin hayatını kaybedebileceğini" açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi geziciler nasıl manşetliyecekler görün
    Cevapla
  • Yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün yuce Allah m eee ABD en büyük şüphesiz Allah alma masum müslümanların ahını çıkar ahesde ahesde İnşallah ABD ve müslüman Lara zulüm edenler tümüyle yok olsun inşallah amin amin amin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar