AP'den Türkiye'ye İtalya ve İspanya teşekkürü

Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye'nin İspanya'ya yolladığı tıbbi malzemeler için teşekkür ederek, "Gösterdiğiniz dayanışmayı hiç unutamayacağız" ifadesini kullandı.

AP'den Türkiye'ye İtalya ve İspanya teşekkürü
AP'den Türkiye'ye İtalya ve İspanya teşekkürü
GİRİŞ 02.04.2020 09:17 GÜNCELLEME 02.04.2020 10:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İspanyol kökenli Sanchez, Twitter'dan "Türk hükümetine ve halkına İspanya'ya önemli tıbbi malzeme gönderdiği için teşekkür ederim" paylaşımında bulundu.

 

Türkiye'nin İspanya kadar Kovid-19'dan etkilenmemesini umduğunu belirten Sanchez, paylaşımında, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu etiketledi ve Türkçe olarak "Teşekkür ederim" ifadesine yer verdi. 

Milli Savunma Bakanlığına ait fabrika ve dikimevlerinde yerli ve milli imkanlarla üretilen çeşitli tipte maske, tulum ve anti-bakteriyel sıvıdan oluşan sağlık malzemeleri, Kovid-19'la mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçakla İtalya ve İspanya'ya gönderilmişti.

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupalı dedinmi kendi çıkarları için hiç affetmez gene satar gene satar.
    Cevapla
  • yyyy 4 yıl önce Şikayet Et
    sizlere güvenmek haa Allah muhafaza
    Cevapla
  • iskender 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman Avrupa Parlamentosu diliyle söyleyeyim. Bla bla bla... Bunlar sadece teşekkür ederler. Ve eleştiri yaparlar. Aslında Türkiye' ye ve ayrıca kendi içlerinde olan ülkelere sağır ve dilsizdirler. İtalya ve Bulgaristan örneği gibi.
    Cevapla
  • odp 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşversene. Bremen mızıkacıları sizi. Köprüyü bir geçin bakalım. O binada yine kırmızı bültenle aranan teröristlerle, ülkesine ihanet eden vatan hainleriyle, Ermeni şakşakçısı sözde Nobel ödüllü yazarlarla kol kola Türikye'ye kin kusmaya devam edersiniz
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi zahmet unutmayın...beslediğiniz pkk lıları bize verin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...