ABD'den yeni açıklama: Hazırlıklı olun...

ABD'de, New York Belediye Başkanı Bill de Blasio 45 bin sağlık çalışanına ihtiyaçları olduğunu duyurdu. Blasio sürecin Mayıs’ta da devam edeceğini öngördüklerini ve insanların buna hazırlıklı olmasını istediğini söyledi ve sürecin uzayacağını belirtti.

GİRİŞ 04.04.2020 19:13 GÜNCELLEME 04.04.2020 20:10
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabında paylaştığı videoda 45 bin profesyonel sağlık çalışanına ihtiyaçları olduğunu açıklayan New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, “Henüz bu mücadeleye hazır olmayan herkes, size ihtiyacımız var” diyerek sağlık çalışanlarını başvuruda bulunmaya davet etti.

 

 

Blasio, “Size şunu söylemek zorundayım, Mayıs ve Nisan aylarında mücadelemize katılması için 45 bin profesyonel sağlık çalışanına ihtiyacımız var. Böylece bu sürecin üstesinden gelebiliriz. Bu yüzden lütfen; eğer bize yardımcı olabilirsen ya da olabilecek başka birini tanıyorsan şimdi bize yardım et” dedi.

"SÜRECİN UZAMASINA HAZIRLIKLI OLUN"

 

 

Aynı zamanda sorulan bazı soruları da yanıtlayan Blasio; restoran, spor salonu gibi yerlerin 30 Nisan’da bitmesi planlanan karantina süreci ile birlikte açılıp açılmayacağı sorusuna ise, sürecin Mayıs’ta da devam edeceğini öngördüklerini ve insanların buna hazırlıklı olmasını istediğini söyledi ve sürecin uzayacağını belirtti. Mayıs’tan sonra durumun daha iyi olacağını da ifade etti.

Blasio koronavirüsün mevsimsel olup oldumadığı hakkında ise, “Koronavirüs hakkında hala öğrenmemiz gereken çok şey var. Ama size ilginç bir şey söyleyeyim; evet, virüs mevsimsel olabilir, kesin bir bilgi yok. Şunu biliyoruz ki zorlu birkaç aydan geçeceğiz” diye konuştu. 

ABD'DE ÖLÜ SAYISI BİN 1105 ARTTI

ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1105 artarak 7 bin 163'e yükseldi.

YORUMLAR 38
  • Fikret 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün enerjisini ve aklını insanları öldürmek için harcayan a.b.d insanları yaşatmak için herhangi bir çabasının olmadığı kanıtıdır. Bir defada kaç insan öldürebilirim kitle imhalar v.s
    Cevapla
  • Yıl2012 4 yıl önce Şikayet Et
    2012 Yılında Kocaeli'den Abd'ye Giden heyet içindeki FEtöcüeri gönderin Onlar Kocaeli ile Pensilvanyanın bitişiğindeki Şehri Kardeş Şehir ilan etmişlerdi Gönderin Abd Sevicileri Ayrıca Bariz Fetöcü oldukları bilindiği halde kimleeer kimleer hala dışarıda ?
    Cevapla
  • Hüsamettin DENİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Üst aklın çocukları hala rahat durmuyor. Örneğin Koç Üniversitesinden bir profil işine son verilmesi gibi.
    Cevapla
  • Dadaşşş 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki Avrupa seviciler pkklı ları gönderin defolsun gitsinler
    Cevapla
  • Stratejiokulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Silah yardımı yaptığınız hewal gelsin kurtarsın sizi. Silaha yaptığınız yatırımı sağlıga yapacaktın coni çaldığınız petrolle ciğerlerinizi sıvayın virüs ziftten geçemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık