İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alındı

Son dakika haberi: İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alındı. Dün koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Boris Johnson bugün akşam saatlerinde yoğun bakıma kaldırıldı.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alındı
İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alındı
GİRİŞ 06.04.2020 22:34 GÜNCELLEME 06.04.2020 23:23
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Son Dakika haberi: Koronavirüs kaptıktan 10 gün sonra hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alındı.

 

 

BBC Muhabirinin verdiği bilgiye göre dün hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson bugün akşam saatlerinde yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

 

 

 

İngiltere Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan yapılan açıklamada, Johnson'ın devam eden koronavirüs belirtileri nedeniyle dün akşam Londra'daki St Thomas Hastanesine kaldırıldığı hatırlatıldı. 

Johnson'ın dünden bu yana doktor gözetimi altında tutulduğu kaydedilen açıklamada, "Bu öğleden sonra Başbakan'ın durumu kötüleşti. Sağlık ekibinin tavsiyesi üzerine hastanedeki yoğun bakım ünitesine alındı." ifadesi yer aldı. 

DIŞİŞLERİ BAKANI DOMİNİC RAAB VEKALET EDECEK

Başbakan'ın, Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın gerektiğinde kendi yerine vekalet etmesini istediği duyurulan açıklamada, Johnson'a mükemmel şekilde bakıldığı belirtildi. 

27 MART'TA TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Ateş ve öksürük belirtileri gösteren Johnson'ın 27 Mart'ta yapılan testi pozitif çıkmıştı.

O tarihten beri kendisini izole eden 55 yaşındaki Başbakan Johnson, 3 Nisan'da yayımladığı videoda, "Hala ateşim var ve bu nedenle hükümetin tavsiyesi uyarınca, bu belirti gidene kadar kendimi tecrit etmeyi sürdürmem gerekiyor." demişti.

Johnson'ın bu videosuyla 2 Nisan akşamı sağlık çalışanlarını alkışlaması sırasında çekilen görüntüsünde, hastalığın üzerinde yol açtığı etki dikkati çekmişti.

OKSİJEN TEDAVİSİ İDDİASI

Durumu düzelmeyen ve ateş ile öksürük gibi belirtileri devam eden Johnson, dün akşam hastaneye kaldırılmıştı. 

İngiliz basınında, hastanede Johnson'a oksijen tedavisi uygulandığını, hala öksürük ve ateş görüldüğünü ve ne zaman taburcu edileceğinin bilinmediğini belirten haberler yer almıştı.

Başbakanlık ise gün içinde Johnson'ın hastanede rahat bir gece geçirdiğini, bir süre daha gözlem altında kalacağını ve bu sırada görevini sürdüreceğini duyurmuştu.

YORUMLAR 122
  • TuncTunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Boris icin Duaciyim.Bu ölmesini asla istemem.Nede olsa kökü Türkiye.
    Cevapla
  • YILMAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha bağışıklık geliştirecekti bırakın neden aldınız borisi
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    abdulhamiti öldüren dünyada yüzlerce ülkeyi sömüren imgiltere 15 temmuz darbesini ingiltere planladı almanya incirliği kontrol edip darbeye destek çıktı abd genel koordine edip içerden fetöden yardım aldı gülen dalkavuğu darbeyi yapan hainliği yapanların ocakları ve yuvaları dağılsın ateş düşsün evlerine demişti.ilk önce fetöcülere ateş düştü ocakları dağıldı evlerine ateş düştü şimdi abd-ingiltere-almanyaya ateş düştü
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Baba vanga nın trump kahini sekti Boris Johnson a denk geldi ellaam...
    Cevapla
  • Akıncılar 4 yıl önce Şikayet Et
    Koronavirüs, ABD ve Avrupa'nın maskesini düşürdü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı