AB, İtalya konusunda çok pişman! Bir itiraf daha: Yetersiz kaldık

Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Kriz Yönetiminden Sorumlu Üyesi Janez Lenarcic, AB ülkelerinin İtalya'nın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede destek talebine verdiği yanıtın başlangıçta "yetersiz" kaldığını bildirdi.

AB, İtalya konusunda çok pişman! Bir itiraf daha: Yetersiz kaldık
AB, İtalya konusunda çok pişman! Bir itiraf daha: Yetersiz kaldık
GİRİŞ 07.04.2020 13:52 GÜNCELLEME 07.04.2020 14:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Kriz Yönetiminden Sorumlu Üyesi Janez Lenarcic, Brüksel'de düzenlediği basın toplantısında, Romanyalı ve Norveçli hemşire ve doktorlardan oluşan bir ekibin AB tarafından İtalya'nın Kovid-19'dan "en çok etkilenen" Milan ve Bergamo kentlerine yönlendirildiğini söyledi.

 

 

AB pişman! Özür dilediler: Artık İtalya'nın yanındayız

"İtalya'nın diğer AB ülkelerinden destek talebine verilen yanıt başlangıçta yetersizdi" değerlendirmesinde bulunan Lenarcic, şimdi ise İtalya'nın yalnız olmadığını belirtti.

 

Lenarcic, AB'nin Copernicus Uydu Görüntüleme Sistemi'nin de aktive edildiğini belirterek, böylece İtalya'daki sağlık olanaklarının ve kamusal alanların koronavirüs acil durumu boyunca haritalandırılabileceğini aktardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa işte böyle bir birliğiniz var. Sizin yapamadığınız biz yaptık. Demek ki para her şey değilmiş ,insan olmak lazımmış.
    Cevapla
  • Engin M. Özertan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasılsa salgın durağan hale geldi.... Bizde buna " Bade harabı Basra" (Basra harap olduktan sonra) derler... Yalandan ortaya çıkmayın....
    Cevapla
  • Urfali 3 yıl önce Şikayet Et
    anlamadim gitti. ab italyanin neresinde. yada italya ab nin neresinde. turkiye bu durumu çok çooook iyi duşunmesi lazim. bunlar işine geldiginde birlik işine gelmediginde ise herkes yoluna diyor. ben her zaman derim çakal hiçbirzaman aslan olmaz. saygilar.
    Cevapla
  • yiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık malzemelerini gaspederek mi yanındasınız. AB nin her tarafı yalan dolan. Almanya ve Fransa diğerlerini kullanıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!